IUREȘ DANCE FESTIVAL – 29 aprilie – 1 mai [recomandat]

Iureș Dance Festival este un festival aparte începand de la nume, continuând cu un line-up pe masură și sfârșind cu un paradis neexplorat: Ardealul.

Nu la mare, nu la munte, nu în București. În Ardeal!

De ce în Ardeal?

Pentru că doar aici te distrezi mai mult ca niciodată! Ne-am ocupat de tot pentru ca tu să simți vibrațiile aduse de 1 Mai pe pielea ta!

Cum?

Simplu: vrei să ai parte de o bălăceală pe cele mai fierbinți ritmuri ale momentului alături de prieteni? Done! Iureș Dance Festival îți aduce la picioare distracția! Piscine cu apă termală pentru iubitorul de apă din tine, DJ-ii cei mai bine cotați la ora actuală pentru ascultătorii fideli, sonorizare perfect echilibrată pentru cei mai pretențioși și multe altele special pregătite pentru adevărații Iureseni!

Printre numele grele ce vor da startul distracției Iuresene, se număra Jay Lumen, Prok & Fitch, Simina Grigoriu și Coyu! Și pentru că Iureș este un festival 100% românesc, nici scena muzicală românească nu se lasă mai prejos – Pagal, Marika și Oliviu, nume sonore în peisajul clubbing, sunt gata să satisfacă și cele mai dure exigențe. Iar pentru cei care vor ca și simțul vizual să fie în deplină armonie cu cel auditiv, Hipnoptic și Alex Pascu vor fi pe poziții cu cele mai trippy visualuri. So…are you on?

BILETELE SE GASESC IN PRESALE:

 

Lista completa a artistilor confirmati pana in prezent:

PROK & FITCH (United Kingdom), JAY LUMEN (Hungary), COYU (Spain), SIMINA GRIGORIU (Germania), PAGAL, OLIVIU,MARIKA, EDOUARD VON SHAEKE (France), LUCIAN BARBULESCU, DEYSA DJANE, ANDY HEREMBAS, MARIO FLANGEBOY, DEREK, ROBBIE JAY, JUST D’LIGHT, MR JOHN, AZTECA, ARRY, CRISTIAN CIAUSU, RAZVAN DINESCU, DUBPHONE, ALEX FLOWER, PIUK, NOQUIT, ALEXANDRU POPOVICI
VJs: ALEX PASCU, HIPNOPTIC

Oferte bilete:

Pachet 1: Bilet vineri: 35 lei (presale)

Pachet 2: Bilet sâmbătă: 35 lei (presale)

Pachet 3: Bilet vineri + sâmbătă: 60 lei (presale)

Pachet 3 + acces ștrand (2 intrări) – 90 lei (presale)

 

Bilet la intrare:

 

– vineri 50 lei la poartă

– sâmbătă 50 lei la poartă

– vineri + sâmbătă – 90 la poartă

– vineri + sâmbătă + acees ștrand (2 intrări) – 120 la poartă

Pachetul IUREȘ (pachet 3 + acces ștrand 2 intrări + cazare hotel (mic dejun inclus) – 2 nopti) – de la 240 lei/pers

Ștradul „Venus” este cel mai mare Ștrand termal din stațiunea Băile 1 Mai, în acest ștrand veți găsi 13 bazine.