Festivalul Delahoya și-a deschis porțile pentru Workshop

După o lungă perioadă de iarnă muzicală, iată că soarele revine și pe strada celor pasionați de muzica electronică. În perioada 20-22 mai, zgomotul mașinilor și al agitației cotidiene va fi minimalizat de muzica festivalului Delahoya, care își deschide pentru al 15-lea an porțile în parcarea mall-ului Polus din Cluj Napoca.

Așa cum ne-au obișnuit organizatorii, nici anul acesta nu va lipsi îmbinarea mai multor forme ale artei. Astfel, muzica va fi „acompaniată” de fashion, foto, video si hair-styling.

Structurat pe 2 sectiuni principale ( cea de workshop si cea de concert/spectacol), Delahoya promite inca o data 3 zile si 2 nopti de neuitat.

La fel ca și un vin, Delahoya devine un eveniment din ce în ce mai bun odata cu trecerea timpului. Line-up-ul din acest an se anunță a fi unul impresionant, aducând pentru prima oară pe scena muzicala a Clujului dj-i de prestigiu internațional care au de oferit iubitorilor de muzică bună noi perspective și prestatii muzicale de cea mai înaltă calitate.

Nici work-shop-ul nu e neglijat, acest festival încurajând tinerii artiști să-și prezinte lucrările cele mai bune, indiferent de forma artistica pe care o manifesta. Dacă în ceea ce privește petrecerea mingea este in terenul organizatorilor, work-shop-ul da libertatea si chiar incurajeaza tinerii sa vina cu idei inedite, care vor fi prezentate pe o scena special amenajata in zona de food-court din incinta Polus. Astfel, Delahoya le ofera gratuit tinerilor artisti care au ceva de spus in domeniul pe care-l reprezinta, posibilitatea de a se exprima in fata publicului, de a interactiona cu acesta.

 

Asadar, Clujul este asteptat sa petreaca si sa se manifeste intre 20-22 mai, la Polus.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul oficial www.delahoya.info.ro