„Kerossen Effects” de la Skills Rec.

„Kerossen Effects” este primul ep cu care ne bucură tânărul Allexandru Dm, material lansat la inceputul lunii martie la labelul  Skills Records, ce conține 4 piese de techno și tech-house („Amphetamine”, „Supersonic”, „Kerossen Effects” și „Napster”) ce poartă vizibil trademark-ul său, fiind pline de energie și de vitalitate, conturând stilul propriu și deosebit al artistului clujean.

Primele 3 piese se caracterizează printr-o construcție surprinzătoare, plină de sunete ciudate, percuții bine alese și linii grele de bas ce te hipnotizează tot mai tare cu fiecare beat, în timp ce „Napster” este mai ușoară și dansantă, mai ales prin prisma influențelor tribal și tech-house vizibil prezente în piesa. „Kerossen Effects” este disponibil din luna martie pe toate portalurile majore de muzica electronica fiind doar prima surpriză de acest gen pe care Allexandru Dm ne-a pregatit-o.

Tot in luna martie la Skills Rec. va apărea o nouă compilație, un showcase ce va include tot ce este mai bun la labelul clujean, fiind ultimul material de acest gen ce va apărea până la lansarea compilației „Delahoya 2011” la începutul lunii mai, o compilație pentru care vă reamintim că echipa de la Skills Rec. primește încă până în luna aprilie demo-uri (mp3, 192kbps) pe adresa contact@skills.ro.