Poți fi tu noul Techno Jedi? [concurs de remixuri]

Muller Records au început un concurs de remixuri prin care aceștia îl caută pe noul Techno Jedi. Piesa care va trebui remixată este tocmai lucrarea semnată Beroshima și anume „Horizon”. Piesa a fost inițial lansată pentru Muller Rec. dar a fost cooptată de Sven Väth la Cocoon, iar de atunci a mai fost remixată de Pig & Dan după care a prealuat-o casa de discuri Soma, pentru a fi prelucrată de Funk D`Void.

Piesa nu mai este disponibilă nicăieri pe vinil sub nicio formă așa că versiunea originală va fi relansată împreună cu remixul vostru, dacă acesta va fi ales preferatul casei de discuri. Deși un singur remix va ajunge pe vinil cele care au rămas în bătălia finală vor fi lansate pe Beatport într-o formă specială.

Ca să participați trebuie să descărcați sample-urile piesei de pe pagina casei de discuri, după ce v-ați lăsat datele personale acolo.

Casa de discuri vă permite să folosiți aceste bucăți muzicale în orice modalitate doriți cât timp aveți ca scop acest concurs. Piesele trebuie să fie  trimise înainte de 30 aprilie în format mp3 de minimum 192 kbs la remix@muller-records.com .

Crezi că ai ce trebuie ca să fi noul Techno Jedi?