BOg și Mihai Popoviciu mixează la Paris

Un nou eveniment E.M.M.A. este programat pentru data de 16 martie, în acelaşi club Showcase, din Paris. Şi cum organizatorii francezi s-au convins de nivelul artiştilor români, i-au invitat, de această dată, în line-up pe artiştii agenţiei Cyclic, Mihai Popoviciu şi BOg, alături de Mike Shannon şi rezidentul Coton Tige, Ekomine.
După debutul fulminant de anul trecut, brand-ul de petreceri E.M.M.A. ocupă, la această oră, o poziţie fruntaşă în rândul promoterilor parizieni, fiind apreciat pentru stilul underground promovat de artiştii invitaţi la evenimentele lor. Ultima petrecere cu DJ-i români – Mahony şi acelaşi Bog, alături de Ambivalent şi Heartthrob – a fost un real succes, clubul fiind „ocupat” de peste 1000 de clubberi.

Evenimentul din seara de 16 martie se va desfăşura tot în club Showcase, local situat pe malul Senei, sub podul Alexandru al III-lea, una dintre cele mai importante şi mai încăpătoare locaţii de gen din Paris, iar accesul la petrecere este posibil în schimbul a 15 euro.

http://www.facebook.com/events/390794737602513/