Alt invitat la Delahoya 2011: Tres Puntos

Delahoya 2011 va prezenta publicului prezent la festival un alt artist foarte interesant în premieră în România: Tres Puntos – unul dintre membrii grupului berlinez Esquisite. Grupul s-a făcut remarcat în întreaga Germanie, și nu numai, prin party-urile neconvenționale organizate ad-hoc în bănci comerciale, gări și alte locuri publice. Aceste evenimente care au durat până la apariția poliției au reușit să strângă aproape instantaneu și peste 1000 de oameni anunțați desigur prin canalele lor de mediatizare. 

alt
 

 Tres Puntos s-a stabilit ca rezident la clubul Hundertquadrat din Rosenheim iar din 2010 este rezident și al clubului Bulitt din Munchen. De asemenea, mixează în mod regulat împreună cu cei de la Exquisite în Berlin în Suicide Circus. 
   
 Adept al abstractului, muzica dinamică a devenit o adevărată armă în ceea ce privește stilul dark techno și drifty techno. 
   
Tres Puntos iese în evidență prin faptul că deschide mintea ascultătorilor prin piese necunoscute, fie că sunt noi sau vechi, transpunându-i într-o stare hipnotică. Artistul însuși numește acest proces „mind-vacation”, întrucât începutul setului deconectează mintea, iar viața de zi cu zi urmează a fi ștearsă cu buretele. El nu îndrăznește să își descrie sound-ul, cu atât mai puțin să îl clasifice, însă l-am putea caracteriza prin bass-line precipitat, ecou atmosferic și fuscinele trosnite. 
 
Pe scurt: techno solid cu stil.

 

Links:

http://www.youtube.com/watch?v=3UUWW6UnrsE

www.substanz-b.de

http://soundcloud.com/trespuntos/beha