Deekline invitat la Delahoya 2012

Festivalul Delahoya anunță cu nerăbdare unul dintre invitații principali, Deekline, o figura centrală a scenei de breaks și jungle și unul dintre cei mai promițători artiști londonezi, dj care a mai colaborat până în prezent cu artiști precum Wizard, Dj Assault, Fast Eddie, Kid Sister și Freq Nasty.

Considerat un magician muzical, nenumăratele lui lansări au marcat atât scena underground cât și cea mainstream, câștigând susținerea unor artiști precum Diplo, Craze, DJ Hype, Afrojack, Stanton Warriors, Plump DJs și Krafty Kuts. Muzica lui este un creuzet pentru dubstep, UK Funk, garage, bassline, dancehall si breakstep. Piese precum „I Don`t Smoke” si „Bring it Back” continuă să aibă succes la ani de la lansare și statutul său de invidiat pe piețele pline de concurența ale Canadei și Americii îl propune pe Deekline drept unul dintre cele mai puternice talente de producător.

Deekline este tipul de persoană greu de găsit în muzica dance. Este producătorul care reușește să amestece ultimele noutăți cu moda momentului cu o ușurință ieșită din comun. Într-o ligă cu cei mai ocupați artiști, Deekline își împarte timpul între turnee mondiale regulate, munca neobosită de studio și supravegherea celor șase case de discuri de sub tutela sa: Sludge, Hot Cakes, Jungle Cakes, Booty Breaks, Rat Records și Giant Pussy Records, care muncesc neobosite să lanseze artiștii de pe stradă în lumina scenei muzicale electronice.

Mai recent, colaborează cu Tim Healey la o noua lansare care urmează a fi publicată la celebra casă de discuri, Island Records, precum și lansarea Go Outside la Hot Cakes, o piesă lansată original la casa de discuri deținută de Lily Allen.

Fiți pregătiți și pentru remixul lui Deekline, Wizard si Ed Solo al piesei „Tribal Bass” de Rebel MC’s, precum și pentru albumul semnat de Deekline și Ed Solo: Bounce amd Shake.

Mai multe informații pe www.delahoya.info.ro.