Shlomi Aber este invitat la Delahoya 2012!

Shlomi Aber este invitat la Delahoya 2012!

Shlomi Aber este cel de-al doilea invitat străin, după Deekline, pe care organizatorii festivalului îi dezvăluie și line-upul festivalului se anunță a fi tot mai solid. Rămâne să vedem și restul invitațiilor!

„Indiferent de intensitate, trebuie doar să-ți atingă mintea, corpul și sufletul în același timp. Asta numesc eu un «disc bun»” Shlomi Aber

Shlomi Aber este unul dintre cei mai influenți artiști ai ultimilor ani, iar impactul său pe scena internațională este masiv. Motivul principal este o inflație de aprecieri din partea publicului care-l caracterizeazムdrept o persoană care definește stiluri. Mai mult, într-un comentariu pe Radio 1 s-a conturat un alt posibil motiv pentru care producțiile sale s-au bucurat de un asemenea succes: „Indiferent de intensitate, trebuie doar să-ți atingă mintea, corpul și sufletul în același timp. Asta numesc eu un «disc bun»”.

Aceastムabordare personală, alături de doisprezece ani de producție muzicală care a fost influențată de jazz, funk, minimal, acid și, în special, mișcarea Detroit, au contribuit la crearea unuia dintre cele mai recognoscibile și unice stiluri de techno a vremurilor moderne. A lansat piese la câteva dintre cele mai renumite case de discuri din lume precum: Cocoon, Ovum, R&S și Renaissance, ca să amintim doar de câteva. „Sea of Sand”, „After Love” și „Tel Aviv Garden” au ajuns să facă parte dintre cele mai bine vândute piese din toatムlumea, în timp ce lansarea „Crop Duster” a fost deja descrisă în fiecare aspect ca „… o bucatムstilată de material underground”, că să nu mai amintim și de imnul mondial al scenei techno lansat la Ovum Records, „Freakside”, care a devenit piesa lui emblematică, fiind cea mai populară piesă de club în 2007.

Aprecierile din partea scenei nu s-au terminat aici. Seturile sale au fost întotdeauna scoase în față pentru abilitatea lor unică de a traversa genuri muzicale. DjMag a menționat într-un articol de profil al artistului „Seturile lui Shlomi sunt pline de căldură și au sunete unice care te fac să te simți ca și cum te reîntorci la vremurile bune ale muzicii și au ceva ce nu poate fi descris cu un singur cuvânt, dar îl consider ceva între house și techno. Abilitățile sale tehnice, rigurozitatea sa temporală și selecția muzicală impecabile te fac să simți magia din aer”. Citatul spune totul.

„Abilitățile sale tehnice, rigurozitatea sa temporală și selecția muzicală impecabile te fac să simți magia din aer” DjMag

Crescut în atmosfera clasică a scenei anilor 90′ din Tel Aviv, Shlomi s-a ridicat dintre rândurile Dj-lor din scena locală prin cel mai pur basm house. Începuturile l-au prins făcând petreceri pentru prietenii lui în garajul părinților săi când a avut 14 ani, iar susținerea de care s-a bucurat pe parcursul timpului l-a împins în localuri mai mari și i-au ridicat popularitatea suficient că să fie invitat la Love Parade, Gay Parade, Dance & Levis și multe altele.

În 2008, Shlomi a fost ales artistul anului pentru Beatport și a primit o nominalizare bine-meritată la „Worldwide DJ Awards”, ajungând în primele rânduri ale artiștilor mondiali, cu atât mai mult cu cât punea muzică în cluburi și festivaluri de prestigiu.

În 2006 Shlomi și-a lansat propria casă de discuri, agenția de reprezentare și de management a artiștilor ceea ce a dus la nașterea uneia dintre cele mai recunoscute și puternice case de discuri ale scenei dance undeground, „Be As One”. Casa de discuri, cu gamă diversă de house și techno underground de calitate, a devenit preferata elitei internaționale, iar singura constanță în filosofia acesteia este că „o piesă trebuie să aibă sentimentul potrivit și să iasă în evidență într-un mod unic”.

În 2010, lansează albumul „Chicago Days Detroit Nights” la casa de discuri a lui Josh Wink, Ovum. Albumul a reprezentat un amestec de house cald și beat-uri seci de techno. Piesele „Tap Order” și „Slow Dancer” l-au propulsat în topul celor mai bune piese ale lunii pe portalul Resident Advisor. În luna decembrie a aceluiași an a lansat „Majestic / Groove Machine” la casa de discuri a lui Dennis Ferrer, Objektivity.

Începutul lui 2011 îl prinde la Shlomi colaborând cu Dj Sneak la lansarea „After Touch” pe Be As One, iar Ovum pregătește lansarea „Chicago Days, Detroit Nights – The Remixes”.

Mai multe informații pe site-ul oficial.