Cosmic Gate, Jungle Brothers, Tiefschwarz la Delahoya 2013

Cosmic Gate, Jungle Brothers, Tiefschwarz la Delahoya 2013

Cea de a XVII-a ediție a festivalului Delahoya are petrecerile trance, techno, house și drum and bass asigurate pentru că pe 14 și 15 iunie în Valea Gârbăului vor mixa COSMIC GATE, STEREO MCS VS BAM (Jungle  Brothers), Tiefschwarz (Ali DJ set) / Souvenir/ Berlin și cea mai bună trupă românească de muzică electronică, Șuie Paparude.

4 albume, 28 de single-uri și 46 de remixuri, 4 compilații de remixuri Back 2 Back, peste 1.000 de recitaluri și milioane de fani mulțumiți – așa ar putea fi însumată cariera lui Nic și Bossi, alias COSMIC GATE, unul din cele mai de succes și durabile duo-uri ale muzicii electronice. Cu hituri precum ‘Not Enough Time’, ‘Body of Conflict’, ‘Analog Feel’ și ‘F.A.V.’, dar și cu piese definitorii cum ar fi ‘Fire Wire’ sau ‘Exploration of Space’, COSMIC GATE a demonstrat că merită să urce până pe locul 25 în prestigiosul DJ MAG’s Top 100 chart (2009), clasament în care se mențin și astăzi. Stilul hibrid de trance/progressive/electro a convins fani din întreaga lume, iar la Festivalul Delahoya COSMIC GATE va încinge atmosfera din cortul de petrecere, pe 14 iunie.

Cu unul din cele mai bune show-uri live de muzică dance de pe planetă, granzii Stereo MCs și-au lăsat amprenta pe scena muzicii pop și dance din ultimele două decenii. Descrisă de mulți critici ca una din cele mai emblematice trupe ale Marii
Britanii, cu nominalizări la premiile Mercury, cu premii Brit Awards în portofoliu și milioane de albume vândute, Stereo MCs prezintă acum un DJ-set mare și vioi. Cunoscuți poate cel mai bine pentru single-ul „Connected” (1992), care a fost un hit în toată lumea, Stereo MCs, cu Rob Birch și Nick Hallam vs BAM (Jungle Brothers) vine la Festivalul Delahoya pe 15 iunie cu un mash-up mix de 360 de grade care include muzică dance – old school și new, de la drum and bass la electro, de la house la dubstep, până la hip hop și dincolo de el – și câteva surprize.

Într-o lume a trend-urilor reciclate, Tiefschwarz (negru profund) este cea mai clasică dintre nuanțe. Tiefschwarz – adică Ali și Basti Schwarz – s-a format în 1997, iar single-ul de debut „Music” a avut un succes fulminant. Ali și Basti s-au mutat în Berlin, care în anii 2000 devenea epicentrul unei adevărate renașteri a muzicii electronice. De-a lungul anilor frații Schwarz au semnat o serie de remixuri de la Depeche Mode, Madonna, până la Missy Elliott și au lansat zeci de single-uri și albume. La Delahoya, fanii pot fi siguri că în 14 iunie petrecerea de pe Valea Gârbăului va fi la fel de memorabilă ca o ediție de Loveparade, cu Tiefschwarz (Ali DJ set) / Souvenir/ Berlin.

Șuie Paparude este cea mai bună trupă de muzică electronică din România, cu o carieră de 20 de ani și nenumărate hit-uri. Au lansat 7 albume, managementul Depeche Mode i-a selectat să cânte în deschiderea primului concert din România al trupei, în 2006, și au ajuns inclusiv pe coloana sonoră a unui film hollywoodian, cu Ajutor (2001). Ultima piesă a lui Michi, Dobrică și Bean ” Nu te mai saturi de noi!” va răsuna pe 15 iunie, pe scena open-air a Festivalului Delahoya, iar fanii își vor putea face o imagine asupra noului album Șuie Paparude, lansat anul acesta.

Primul festival de muzică electronică din România, Delahoya, se întoarce în mijlocul naturii, acolo unde s-a născut, acolo unde-i este locul. Ediția cu numărul 17, care va avea loc pe 14 și 15 iunie în Valea Gârbăului din Cluj-Napoca este co-organizată de Festivalul Peninsula.

Festivalul Delahoya va avea anul acesta două locații de petrecere: o scenă și un cort uriaș. Scena open-air va fi dedicată genurilor breakbeat, dubstep și drum’n’bass, iar petrecerea din cort va fi animată de ritmuri house, minimal, techno și trance. Aici, petrecăreții vor avea parte de tot comfortul unui club. Delahoya no. 17 – Back to nature! Back to our roots!

cosmic-gate.de
delahoya.info.ro