Amsterdam Dance Event 2012 se extinde

Nici nu s-a terminat bine ediția din anul 2011 a Amsterdam Dance Event că organizatorii au și dezvăluit planurile pentru următoarea ediție. Anul acesta va marca cea de-a 17-a ediție a festivalului și va avea loc între 17 și 21 octombrie.

În ultimii cinci ani festivalul a crescut într-un ritm de necontrolat ajungând la ultima ediție la peste 140 000 de vizitatori care au avut de ales din 220 de evenimente în peste 52 de locuri. Pare normal ca și în următoarea ediție programul să se aglomereze și mai mult, iar organizatorii preîntâmpină problema lipsei timpului prin includerea unei noi zile pentru a susține evenimente suplimentare. Trebuie să recunoaștem că un ADE de 5 zile pare mult mai atrăgător și suntem convinși că asta este o soluție potrivită pentru ca cei interesați să rateze cât mai puține eveniemente.

O altă noutate a acestei ediții va fi extinderea formatului actual al Universității ADE și a ADE Playground, secțiuni introduse în cadrul ediției din 2011 cu foarte mare succes, precum și îmbunătățiri în cadrul Hard Dance Event (HDE), Music and Bits și ADE Next. Rămâne să vedem în concret în ce vor consta aceste îmbunătățiri.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial

 http://www.amsterdam-dance-event.nl/