MA Records inițiază un concurs de remixuri!

Una dintre lansările MA Records este proiectul Raoul Russu împreuna cu Glow, un proiect live, care inițiază un concurs de remixuri pentru piesa Music Is, care se desfășoară între 20 și 26 ianuarie.

La finalul concursului, pe 26 ianuarie, timp de 5 zile, remixurile vor fi postate pe pagina de facebook a labelului și primele 3 remixuri ce adună cele mai multe like-uri, vor fi lansate internațional pe Beatport și pe cele mai importante magazine de profil.
Elementele piesei sunt disponibile aici.
Trimiteți link-ul de download al remixului vostru la: raoul@musicarena.ro, dan@musicarena.ro.

MA Records este un label ce s-a lansat săptămâna aceasta și are un profil de muzică electronică cu un sound internațional, targetul acestui label fiind tinerii între 16-40 de ani. Artiștii care fac parte din aceast label sunt artiști vechi în industria muzicii românești precum: Raoul Russu , Dj Marika, Dan Ene, DJ Ralmm, Sllash, Dragoș Badoi (ex Directia 5) dar și artiști noi precum Glow sau Pol Gabri. Raoul Russu vine cu un proiect nou cu domnișoara Glow și prezintă deja două piese cu o nouă abordare din patea acestuia: Music Is și Instinct.
Dan Ene are un proiect în colaborare cu Pol Gabri (unu din cei doi Flyin State) și prezintă două piese: Runnin și Lose Control. Îl regasim la label pe DJ Marika cu o primă piesă alături de Dragoș Badoi ce se numește This are the times și nu în ultimul rând o voce deosebită din UK în persoana domnișoarei Carol Mae cu Tower of Love.
Ca bonus, labelul ofera 3 remixuri la piesa lui Raoul Russu feat Keo – Rainy Day, remixuri facute de Negru, Sllash și un club version Raoul Russu. Toate piesele pot fi descărcate gratuit de pe pagina acestora de soundcloud.

Link:

http://www.facebook.com/marecordings
http://www.youtube.com/RecordsMA