DJ români, treceți la platane! [concurs]

DJ români, treceți la platane! [concurs]

DJ Undoo a reușit în 2013, acum este rândul vostru să vă numărați printre finaliștii Campionatului Mondial de DJ-ing, Red Bull Thre3style din Baku.

Anul trecut, românul DJ Undoo a câștigat competiția Lucky Bastid și a reprezentat pentru prima oară țara noastră în finala mondială Red Bull Thre3style din Toronto. Acum, doi DJs din întreaga lume au șansa să ajungă în finala mondială prin același proiect, Lucky Bastid. Evenimentul care va reuni cei mai buni DJ din lume va avea loc la Baku, în perioada 31 august – 7 septembrie. Câștigătorii acestui wild card vor avea ocazia să petreacă o săptămână nebunească, plină de muzica și petreceri.

Ce trebuie să faci?

  • Înregistrează un mix de 15 minute conform standardelor Thre3style, denumește-l [numele tău de DJ] – Red Bull Thre3style’s Lucky Bastid și taguiește-l cu #RedBullLuckyBastid2014 și uploadeză-l până pe 15 Iulie pe mixcloud.com/competitions/redbullthre3styleluckybastid
  • Scrie o scurta biografie incluzând numele tău de DJ și câteva cuvinte explicându-ne de ce iți dorești să câștigi LUCKY BASTID, folosind cover-ul de aici.
  •  Skratch Bastid, ambasadorul Thre3style și unul dintre jurații finalei mondiale, va selecta cei doi DJ care vor merge la Baku. Aceștia vor fi anunțați pe pagina de Facebook în prima săptămână a lunii august.

Dacă crezi că poți face față provocării, atunci apucă-te de treabă! La Baku te așteaptă cinci nopți de petreceri în cele mai tari cluburi, unde vei avea ocazia să performezi în fața miilor de iubitori de muzica, discuții zilnice cu experți din industria muzicala, să nu mai menționam networking-ul și faptul ca vei cunoaște unii dintre cei mai tari DJ din lume 😉

Termeni și condiții

  • Participanții trebuie să aibă 18 ani împliniți
  • Trebuie să aibă pașaport valabil și fără restricții
  • Pentru termenii și condițiile pe larg, vă rugam click aici.

 

Cum poți impresiona juriul?

Participanții vor fi jurizaseți după propria selecție a pieselor, originalitate și cum exprimă toate aceste lucruri în stilul Red Bull Thre3style. Sunt în căutare de seturi care ar putea să țină petrecăreții pe ringul de dans, dar care să fie și impresionante din punct de vedere tehnic.

© @ Red Bull