Red Bull Art of Camping la Peninsula [concurs]

Red Bull Art of Camping la Peninsula [concurs]

Lume, lume! Red Bull Art of Camping caută cele mai creative corturi și rulote care vor campa la Peninsula Félsziget. Dacă sunteți creativi, vă place să desenați, lipiți, tăiați, mâzgăliți și alte lucruri cool cu care vă puteți personaliza cortul sau rulota, atunci musai trebuie să vă înscrieți în competiția celor mai inediți ”campiști”.

Ce trebuie sa faceți?

Nimic mai simplu – desenați o schiță prin care să ne arătați cum doriți să vă personalizați cortul sau rulota. Creioanele colorate, carioca sau materialele textile sunt la putere. Dacă doriți să folosiți și altceva, făceți-o cu încredere: ne dorim corturi cu personalitate! Încărcați opera voastra de artă pe facebook.com/events/162285633956848 în perioada 1-10 iulie 2013. Pe baza numărului le ”Like-uri” (50%) și votului unui juriu de specialitate (50%) vom alege 20 de schițe care vor merge în etapa finală!

Ce fac participanții Red Bull Art of Camping?

Se distreaaaazzzzăăăăă la Peninsula Félsziget pentru că cei 20 de finaliști vor primi cele mai bune locuri de campare, chiar în apropiere de ”zona fierbinte” a festivalului pentru că toată lumea trebuie să le admire ”operele de artă”, vor primi gratuit 2 bilete pentru întreaga perioadă a festivalului, iar Red Bull asigură propriul party pack livrat direct la cort.

Cine, ce și cum la Art of Camping

Pentru că munca investită in cel mai creativ, inedit și minunat cort sau rulotă trebuie răsplătită, va exista și un premiu cel mare – un cort Field Candy și două rucsacuri funcționale cu care puteți lua festivalurile cu asalt. ”Like-urile” de pe Facebook (50%) (facebook.com/events/162285633956848), precum și juriul de specialitate (50%) vor decide cine este cel mai cel dintre cei 20.

Dacă mai aveți nevoie de informații dați iama pe redbull.ro sau  facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial. Dacă nu, fuguța la hârtie și creioane și începeți procesul creativ! Tic tac! Tic tac!