Ben Sims și Kirk Degiorgio pregătesc o nouă casă de discuril!

Veteranii Ben Sims și Kirk Degiorgio  au anunțat crearea unei noi case de discuri, Machine, odată cu lansarea de debut, intitulată sugestiv, Machine.

Cei doi organizau deja evenimente sub acest nume de peste un an când s-au hotărât să ducă totul la un alt nivel, odată ce seria de evenimente și-a creat un sunet aparte care cerea să fie eliberat printr-un canal propriu. Lansarea de debut consolidează acest sunet prin trei piese bine făcute.

Se pare că Ben Sims a reușit, într-un final, să-și schimbe sunetul după foarte multe încercări de a aduce ceva nou în propria ogradă. Să sperăm că nu va reveni la vechiurile obiceiuri prea curând.

Ambii producători au o vastă experiență în munca cu muzica electronică, Ben reușind să aniverseze 40 de lansări la casa sa de discuri Theory, iar casa de discuri a lui Kirk, Applied Rhythmic Technology (ART) a fost fondată în anii ’90 și a găzduit, printre altele, și primele lansări ale lui Carl Craig, ajungând astăzi la peste 20 de lansări, deși a fost inactivă între 1995 și 2006.

Deocamdată nu am găsit alte informații privind muzica ce se va găsi aici sau artiștii care vor apărea sub acest nume, însă putem fi siguri că va fi ceva de calitate. Începutul pare promițător.

Machine va fi lansată pe 15 mai atât pe vinil cât și digital. 

Tracklist:

1. Kirk Degiorgio – Machine Theme
2. Ben Sims – Metal Works
3. Kirk Degiorgio – Machine Theme (Ben Sims remix)