Terrence Dixon pregătește o nouă casă de discuri, Reduction

Terrence Dixon pregătește o nouă casă de discuri, Reduction

Legendarul producător american Terrence Dixon își va lansa propria casă de discuri, Reduction. Prima lansare programată este sub pseudonimul său Population One.Anunțul vine după ce anul 2012 a fost unul în care artistul și-a făcut de cap pe scenă, aruncând cu lansări foarte bune în stânga și-n dreapta, la case de discuri precum Delsin, Thema, Knotweed, Rush Hour și Tresor. Dacă ar fi să facem o listă cu cele mai bune lansări ale anului, albumul său From The Far Future Part. 2 va fi cu siguranță printre primele menționate, după cum reiese și din recenzia consacrată operei.

Lansarea de debut la această casă de discuri este programată în februarie 2013 și va fi intitulată A Simpler Form. Am fi prea lacomi să ne așteptăm la încă un album de debut, așa că inaugurarea se va face doar cu trei piese, nedenumite încă. Cei de la Juno Plus au reușit să dezvăluie că artistul lucrează la un proiect live, însă este prematur să se discute despre forma exactă a acestuia.

Ce se va întâmpla la Reduction rămâne încă un secret, dar ne putem aștepta la ceva în simbioză cu proiectul său live. Oricum ar fi, premisele indică un viitor strălucit și se pare că experimentatul producător mai are multă vână-n el.