DANGER! HIGH VOLTAGE: multe confirmări din zona electronică la Exit Festival

Anul acesta, Exit Festival va fi încărcat de electricitate, ca înaintea unei furtuni de vară. Între 12 și 15 iulie, la Dance Arena, Main Stage, Happynovisad și Elektrana Stage, se completează intervalele încă libere cu artiști din multe zone muzicale.
Impresionantul line-up de la DANCE ARENA devine din ce în ce mai spectaculos! Mult apreciații Knife Party sunt pentru prima dată la EXIT și vor urca pe scenă duminică, 15 iulie. Duo-ul australian de electro house și dubstep, format din Rob Swire și Gareth McGrillen de la Pendulum au cunoscut succesul odată cu remixurile pentru Swedish House Mafia.

O altă noutate este Jacques Lu Cont, un om cu multe nume ca“ Les Rythmes Digitales, Paper Faces, Man With Guitar sau Thin White Duke, popular în special pentru lunga colaborare cu Madonna și al lor renumit album „Confessions on a Dance Floor”, produs de către acesta. Reușitele sale în carieră i-au adus faimă lui Jacques Lu Cont, fiind unul dintre laureații premiilor Grammy, cu 3 trofee obținute până în acest moment. Pe Jacques Lu Cont îl puteți vedea la Dance Arena joi, 12 iulie, când este anunțat și producătorul britanic cunoscut sub pseudonimul €œEats Everything, un nume ce recent a zguduit scena underground și care se identifică cu label-uri precum Hot Creations, Dirtybird, Hypercolour și multe altele.

Colegul său la label-ul dirtybird, producătorul american Claude VonStroke, va fi și el prezent la Exit Festival, sâmbătă, 14 iulie. Este unul dintre artiștii care se poate lăuda cu o piesă vândută în peste 10.000 de copii, €Deep Throat fiind un real succes pentru acesta. În aceeași seară, Benoit & Sergio și Tobi Neuman b2b Geddes sunt alte spectacole de urmărit la EXIT. Primii doi sunt considerați unici în scena electronică de astăzi, cu un sound house & techno greu de imitat. Tobi Neuman, rezident al cluburilor berlineze Watergate și Weekend, alături de Geddes, cunoscut al petrecerilor underground din Londra Warehouse parties, vor încheia noaptea de sâmbătă în acorduri house și techno.

Main Stage – After 2AM

După ora 2 noaptea intră în scenă sound-ul Drum€™&Bass și Dubstep.

În a doua zi de festival urcă pe scenă starul Netsky de la Hospital Records, unul dintre liderii noilor talente drum`€™n`€™base din Europa. Tot în aceeași zi, britanicii Drumsound & Bassline Smith, reprezentați de Andrew Wright și Benjamin Wiggett, adică Drumsound, alături de Simon ‘Bassline’ Smith, vor fi și ei prezenți la Exit Festival. Ambele apariții vor fi acompaniate de MC Dynamite.

Programul After 2AM se continuă sâmbătă, 14 iulie, cu DJ-ul și producătorul israelian Asaf Borger aka Borgore, al cărui stil muzical este o combinație de drum beats cu influențe Heavy Metal.

În ultima zi de festival, dar nu ultimul pe lista preferințelor fanilor, se află Goldie, muzician, DJ, visual artist, actor și celebritate britanică. Acesta va fi acompaniat de unul dintre cei mai inovatori și doriți MC din întreaga lume, SP:MC.

Happynovisad Stage

A doua scenă ca mărime din zona electronică este Happynovisad. Anul acesta sunt așteptați în ziua de vineri, 13 iulie, Sigha, €“ producător britanic de techno al label-ului Hotflush Recordings, alături de Tim Van de Meutter a.k.a. Locked Groove cu o combinație muzicală între techno industrial și deep house și George Fitzgerald, “ faimos pentru originalitatea sa în a combina house, garage, techno și dubstep.

Ziua de sâmbătă îl va aduce la Happynovisad Stage pe producătorul Jack Hamill, popular sub aliasul Space Dimension Controller și pentru stilul electro funk.

Elektrana Stage

Locul iubitorilor de electro vine cu completări în line-up, după deja confirmații Sneaky Sound System și When Saints Go Machine.
Joi, 12 iulie, îl vom asculta pe Christian Strobe și ale sale sunete indie, cosmic house și nu-disco.
O zi mai târziu vor fi Thieves Like Us, o trupă formată din 5 membrii și o mixtură de post-punk, new wave, italo disco și synt pop, dar și Nikkon, de origine greacă al cărui sound este unul electro chill-out asociat cu vocaluri.

Ziua de sâmbătă este rezervată duo-ului electro pop & funk, Tapeaters și celor de la DAT Politics, una dintre trupele electro de referință din lume.

Ultima zi la Elektrana Stage îi va aduce pe scenă pe Franz + Shape, cu un mix de acid wave și electro, A Terrible Splendour, €œthe new Romantic cabaret, și The Detachments, conduși de Bastien Marshal, o minte creativă, cunoscut ca artist, designer grafic, DJ și actor, trupă ce tocmai pregătește un nou album, care va fi mixat de nimeni altul decât Peter Hook de la New Order și Joy Division.

 

EXIT Festival se desfășoară pe parcursul a 4 zile, în perioada 12-15 iulie, la Fortăreața Petrovaradin din Novi Sad și, ca în fiecare an, va primi peste 200.000 de vizitatori din întreaga lume și peste 600 de artiști, care vor  presta pe cele 20 de scene amenajate în local.

BILETE SUNT DISPONIBILE PE MYTICKET.RO!
De asemenea, pot fi achiziționate din magazinele Diverta, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica și Sala Palatului.

Preț BILETE:
Bilet întreg: 260 Lei
Taxă Camping: 110 Lei
Bilet Premium (bilet acces + transport + taxă caping): 506 Lei