Înscrie-te să pui muzică la EXIT 2012!

Înscrie-te în competiția Play@Exit 2012 și ai ocazia să urci pe una dintre scenele festivalului! Play @ Exit oferă posibilitatea artiștilor din întreaga lume să își arate talentul la una dintre cele 20 de scene ale festivalului EXIT, unde pot avea ocazia să fie remarcați de manageri, agenți de booking sau jurnaliști străini.Competiția este deschisă în perioada 30 aprilie – 21 mai pentru orice artist solo, trupa sau DJ din orice colț al lumii.

Toți cei interesați să presteze la Exit Festival 2012 sunt invitați să se înscrie la adresa www.exitmusic.rs, înregistrarea și completarea formularului incluzând și realizarea unui profil personal pe acest site. Cei care posedă un astfel de profil pe site-ul de mai sus nu trebuie decât să se autentifice cu datele sale și să apese butonul „Apply for 2012”, fiind automat înscriși în competiția pentru acest an.

În fiecare an, cei mai buni artiști sunt aleși de echipa EXIT, în colaborare cu partenerii media din fiecare țară și, bineînțeles, cu ajutorul vostru, al publicului.

Pentru aceasta toți vizitatorii sunt invitați să aprecieze („like”) artiștii care li se par cei mai interesanți, pentru ca cei cu cele mai multe „like-uri” vor avea un avantaj enorm să cânte pe una dintre scenele EXIT Festival în 2012.

Un suport deosebit adus acestei competiții este oferit de platforma Soundcloud, cu ajutorul căreia artiștii pot încărca pe profilul personal producții proprii (piese, remixuri, dj set-uri, playlist-uri), care să îi ajute și mai mult să se evidențieze. Deși foarte important, acest element nu este obligatoriu în această competiție.

Anul trecut au aplicat la Play@Exit 950 de artiști din lumea întreagă, dintre care, cei aleși au pus muzică la scene precum Exit Music Live, Fusion Stage și Explosive Stage.

Rezultatele finale ale competitiei vor fi anunțate pe 12 iunie.