FUSION Festival 2012 s-a încheiat, urmează FUSION Baroque

FUSION Festival 2012 s-a încheiat, urmează FUSION Baroque

FUSION Festival a adunat weekendul acesta câteva mii de oameni la baza barajului de la Gura Râului din Sibiu.

Două zile de spectacol în mijlocul unui peisaj superb la poalele munților Cindrel. Festivalul a început vineri 13 iulie de la ora 12.00 pe platforma situată la 300 de metri de baraj cu ASTRONAUT KRU STAGE. Tot vineri s-au putut urmări in premieră o parte din efectele de lumini, lasere și proiecții pregătite pentru sâmbătă. A doua zi de festival a adus pe scena de la baraj artiști cu notorietate din țară și din străinătate, ȘUIE PAPARUDE, COSMIC GATE, MAARTEN SIKKE, HORACE DAN D, SHIVER și mulți alții.

Un show foarte apreciat au avut dansatorii trupei GOMORAH. Efecte de lumini și foc, dans, costume fastuoase și o coregrafie inedită care a impresionat. Momentul FUSION a fost punctat la ora 00.00 cu spectacolul de lumini, lasere, proiecţii și jocuri de artificii deasupra barajului, cu imnul oficial al festivalului și prestația incendiară a trupei CROMATIC DANCE din Sibiu. Muzica, luminile, peisajul și atmosfera au ținut mii de oameni în picioare până în zori.

FUSION Festival 2012 s-a încheiat, dar spectacolul continuă. Pe 25 august într-o locație de poveste, grădina Palatului Brukenthal din Avrig, va avea loc FUSION Baroque. Același concept, dar cu o notă mai aristocrată. Muzică, natură, show de lumini, lasere și proiecţii, jocuri de artificii toate înnobilate de stilul baroque. Influențele epocii baroce vor fi accentuate prin accesoriile de vestimentație, dress code-ul propus fiind baroc. Lista completă a artiștilor va fi anunțată în luna iulie.

Mai multe detalii despre FUSION Baroque 2012 găsiți pe site-ul official al  festivalului www.fusionbaroque.ro si pe pagina de prezentare http://www.facebook.com/FusionBaroque