Se apropie FUSION Baroque 2012

Se apropie FUSION Baroque 2012

A mai rămas puțin timp până când Palatul Brukenthal din Avrig își va deschide porțile pentru un eveniment de mare anvergură.
FUSION Baroque va avea loc pe 25 august în grădina Palatului supranumită și „Edenul din Transilvania”. Evenimentul este sprijinit de Palatul Brukenthal, Primăria Avrig, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Aflat la prima ediție, FUSION Baroque urmărește implementarea unui nou concept de eveniment, o îmbinare perfectă între 3 elemente principale: sunet, lumina și natura într-un cadru imperial. Un spectacol de muzică, lumină și culoare care va readuce la viață într-o manieră contemporană istoria unei epoci de grandoare, opulentă, dramă, vitalitate, mișcare, tensiune, exuberanță.
Atmosfera barocă va fi accentuată prin influențele din muzica clasică prezente în set-urile DJ-ilor.

Printre artiștii invitați la FUSION Baroque 2012 se numără: THE MODEL (techno), POP KILLERS (electro), MIHAI POPOVICIU ( techno-house), SHVR (electro-techno), BICKS (house), TOYGUN (electro-house), TMHDS (tech-house), PANOIZ (electro-dubstep). Spectacolul va începe sâmbătă 25 august de la ora 17.00 și se va încheia duminică 26 august la ora 05.00.

Momentul FUSION va fi punctat la ora 00.00 printr-un show incendiar de lumini, lasere și proiecții.
Organizatorii au propus ca și „dress code” elemente de vestimentație din epoca barocă.

Detaliile cu privire la accesul în locație și achiziționarea biletelor le găsiți pe site-ul oficial al evenimentului FusionBaroque.ro