FUSION Baroque 2012

Prima ediție FUSION Baroque va avea loc pe 25 august în curtea Palatului Brukental din Avrig, județul Sibiu. Fusion  Baroque este un eveniment de muzică electronică ce se îmbină perfect cu un show multimedia de lumini, lasere și proiecții, un spectacol inedit și exclusivist într-un cadru imperial. 
Grădina Palatului Brukental, supranumită și „edenul din Transilvania”, este un parc baroc unic în România ce emană o atmosferă aparte. Influențele epocii baroce vor fi accentuate prin accesoriile de vestimentație , dress code-ul propus fiind baroc.

Biletele sunt disponibile și în rețelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobilă Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, rețeaua Diverta, librăriile Humanitas, Cărturești, Oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro din întreaga țară și online prin Eventim.ro, Myticket.ro și Bilete.ro.

Bilete sunt diponibile după cum urmează:

– General Access: 35 lei

– Donează ONG: 45 lei

Lista completă a artiștilor va fi anunțată în luna iulie. Mai multe detalii despre FUSION Baroque 2012 găsiți pe site-ul oficial al evenimentului  www.fusionbaroque.ro și pe pagina de prezentare http://www.facebook.com/FusionBaroque