Peninsula: Bilete la jumătate de preţ până pe 1 august!

Peninsula: Bilete la jumătate de preţ până pe 1 august!

Pe 24 august Scena Mare a Festivalului Peninsula îl va primi pe cel mai îndrăgit artist britanic al genului hip-hop, Tinie Tempah. Rapperul, care a cucerit cu melodia sa Written in the Stars şi inimile fanilor muzicii pop, soseşte la cel mai mare festival din România alături de formaţia sa, la doar câteva săptămâni după ce a avut onoarea de a participa la concertul de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra, alături de alte nume grele precum Muse sau Arctic
Monkeys. 

Cel mai cunoscut reprezentant al hip-hop-ului britanic a cucerit charts-urile în 2010 încă de la lansarea primului single, Pass Out, repetând performanţa cu Frisky, şi depăşind orice aşteptări cu Written in the Stars.

Unul din secretele succesului Tinie este modul în care îşi alege colaboratorii, printre aceştia numărându-se Snoop Dogg, Kelly Rowland, Chase and Status, Rita Ora şi Ellie Goulding, iar pe noul album, ce va fi lansat în octombrie vor apărea şi Gary Barlow, Chris Martin, Dizzee Rascal şi The Script. Publicul Peninsula va avea parte de un teaser al noului material discografic pe 24 august pe Scena Mare, unde Tinie Tempah va fi însoţit de formaţia sa!

Cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula se desfăşoară între 23 şi 26 august. Printre artiştii care vor concerta se numără The Straits – trupa înfiinţată de foşti membrii Dire Straits care cântă hiturile legendarei formaţii de rock – cel mai iubit artist al Ungariei, Ákos, Children of Bodom, ATB, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Rotfront şi N.O.H.A. Festivalul Peninsula este susţinut de Ciuc, Pepsi, MOL, Borsec, Orange şi Rock FM. Parteneri media
principali sunt Adevărul şi Zile şi Nopţi.

Cele mai proaspete informaţii despre cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula le puteţi găsi şi anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum şi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Până pe 1 august (inclusiv) biletele costul unui abonament pentru Peninsula 2012 este de 100 de lei şi a unui bilet de o zi 40 de lei, iar după această dată, respectiv în timpul desfăşurării evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro.