Peninsula 2012: plătești jumătate, te distrezi la maxim!

Ediția cu numărul zece a celui mai mare festival din România își va primi fanii între 23 și 26 august, la Târgu Mureș, în localul binecunoscut de pe malul Mureșului, însă cu o surpriză de proporții: Peninsula sărbătorește schimbarea de prefix cu bilete la jumătate de preț!

Pentru a petrece patru zile de neuitat alături de formațiile preferate și cei mai renumiți DJ-ii din lume peninsularii vor plăti doar 100 de lei, iar pentru un bilet de o zi, doar 40 de lei. Vânzarea biletelor începe pe 15 mai în rețeaua Eventim, respectiv pe site-ul www.eventim.ro. Oferta este valabilă până pe 1 august, când prețul abonamentelor devine 140 de lei, iar cel al biletului de o zi, 60 de lei – aceste prețuri vor fi valabile și în timpul desfășurării festivalului.

„Ne-am dori să sărbătorim cea de a zecea ediție a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alături la petreceri și la edițiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis să fixăm prețuri accesibile pentru toate buzunarele: nu vrem ca eventuale greutăți financiare să împiedice peninsularii să ne fie alături la această ediție specială. Fanilor noștri le transmitem că vor putea revedea pe scena Peninsula anul acesta staruri de la edițiile trecute care au făcut să răsune Valea Mureșului de bună voie și distracție!”

„Reducerea prețului la bilete nu înseamnă, sub nicio formă, o scădere a calității evenimentului. Și anul acesta vom avea invitați de renume internațional, dar și artiști de valoare din România și Ungaria, alături de o serie de programe non-muzicale”

Bodor László, directorul Festivalului Peninsula.

Printre starurile care se întorc la Peninsula se numără și André Tanneberger, aka ATB, din Germania, cunoscut drept unul din giganții genului trance. ATB a fost responsabil, în trecut, de două petreceri neîncăpătoare în Arena Peninsulei. Setul germanului Josh Gallahan va întări oferta excelentă de muzică electronică din acest an.

 

Francezii Babylon Circus se întorc să cânte pentru fanii celui mai mare festival din România, colectivul de reggae-ska format din zece persoane susținând unul din concertele de top ale ediției din 2010.

Din Germania mai sosește la Peninsula selecționata internațională immigrantski raggamuffin, Rotfront. Trupa, formată din imigranți și inspirată din viața lor a ales să savureze armonia conviețuirii dintre etnii, devenind, în scurt timp de la înființare, sufletul petrecerilor din cluburile berlineze, datorită muzicii live energizante pe care o produc.

O trupă cult a underground-ului internațional va fi invitata Peninsula anul acesta. Este vorba de New Model Army. Britanicii se numără, încă din 1980, printre cele mai interesante formații, deoarece, deși se încadrează uneori la punk modern, de multe ori, piesele lor surclasează vreun stil anume.

Cele mai proaspete informații despre cea de a zecea ediție a Festivalului Peninsula le puteți găsi și anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.