Arnej si Freestylers la FUSION Festival 2013!

Arnej si Freestylers la FUSION Festival 2013!

Cea de-a patra ediție a FUSION Festival aduce nume sonore ale muzicii electronice internaționale. Dacă anul trecut atmosfera a fost electrizată de Cosmic Gate, anul acesta Arnej și Freestylers vor fuziona cu publicul din România într-un show incendiar.

Cu titlul de „Cel mai bun producător al anului 2008”, titlu acordat de Armin van Buuren, Arnej s-a remarcat inițial ca producător pentru cei mai mari dj ai momentului. Drumul de la producător la dj a fost unul scurt, ascensiunea fiind rapidă. Pentru prima dată în România, producătorul canadian va mixa pe scena FUSION Festival pe 13 Iulie 2013 la Barajul de la Gura Râului, Sibiu.

Daca Arnej și-a facut debutul ca dj în urmă cu doar câțiva ani, nu același lucru se poate spune și despre Freestylers. Cu o carieră muzicală de peste 15 ani, băieții de la Frestylers sunt deja veterani ai festivalurilor internaționale consacrate. Discografia celor de la Freestylers conține 4 albume, 5 compilații și 18 single-uri, iar primul album lansat, We Rock Hard a intrat în top 30 Billboard Heatseeker chart în SUA. Show-ul celor de la Freestylers va avea loc în prima zi a evenimentului, vineri 12 Iulie.

Line-up FUSION Festival din 2013 este completat de Șuie Paparude, Vlad Rusu, Dennis Hidden, Djubei, Mighty Boogie, Low Freq, Dj Phantom și mulți alții.

FUSION Festival este un eveniment complex în cadrul căruia muzica este sincronizată cu efecte vizuale, spectacol de lasere, proiecții, iluminare arhitecturală, efecte pirotehnice, trupe de dansatori și reprezentații cu foc, toate acestea, realizând un spectacol multimedia unic în România.

La a 4 a ediție FUSION Fetival, timișorenii au acces liber, pe baza tichetelor obținute online de pe site-ul oficial și a actului de identitate. 

Biletele pentru FUSION Festival pot fi achiziționate din rețelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobilă Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, rețeaua Diverta, librăriile Humanitas, Cărturești, Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro din întreaga țară și online prin Eventim.ro, Myticket.ro și Bilete.ro.

Pachetele “Travel to FUSION” se pot achiziționa doar de la organizatori:
Tel: 0040 732 774 084; Fax: 004 0369 814 430;
contact@fusion.com.ro;

SEE THE MUSIC