Timo Maas este invitat la Peninsula 2012!

Timo Maas este invitat la Peninsula 2012!

După anunțul privind Faithless DJ set de joi seara, cu Sister Bliss, fanii muzicii electronice se pot bucura de încă o  petrecere mixată de unul din cei mai cunoscuți DJ-i din lume la Festivalul Peninsula 2012: TIMO MAAS!

Germanul și-a început devreme cariera, la vârsta de 17 ani, când și-a cumpărat primul turntable, iar în 1982 mixa deja la petrecerea unui prieten. La începuturile anilor ’90 era membru activ al zonei rave, însă adevăratul său succes s-a lăsat așteptat încă un deceniu: piesa To Get Down, mai apoi colaborarea cu frontmanul Placebo, Brian Molko, pentru First Day, l-a propulsat în topul DJ-ilor din întreaga din lume. TIMO MAAS mixează vineri, 24 august, în Freedom Music
Arena, de la ora unu noaptea.

Pentru cei care nu se vor sătura joi doar cu concertele Defender, Zdob și Zdub, Republic și The Straits – în premieră pentru România, foști membrii Dire Straits vor cânta hiturile legendarei trupe de rock – de la Main Stage sau cu setul Sister Bliss de la Kiss Terrace, de la ora 22, tot aici, va cânta Byron. Trupa românească de rock alternativ, care își are numele de la vocalul său carismatic, Dan Byron, a avut primul concert pe 1 decembrie 2006, iar albumul de debut, Forbidden Drama, a fost lansat în toamna lui 2007. De atunci, băieții au mai avut două apariții discografice de succes și actualmente se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România.

Totodată, alături de cele cinci locațiile muzicale Peninsula 2012 – Main Stage, Kiss Terrace, Freedom Music Arena, Ciuc Live Music Stage și Booha Academy (care începe petrecerea încă de miercuri seara cu Becherovka Silent Dance)– și la MIERT PUB vor avea loc în fiecare seară concerte de cover-uri ale unor tinere formații.

Programul muzical complet al Peninsulei poate fi consultat pe site-ul oficial al festivalului, www.peninsula.ro

Cea de-a zecea ediție a Festivalului Peninsula se desfășoară între 23 și 26 august. Printre artiștii care vor concerta se numără Tinie Tempah – cel mai cunoscut artist hip-hop din Marea Britanie, The Straits – trupa înființată de foști membrii Dire Straits care cântă hiturile legendarei formații de rock –, cel mai iubit artist al Ungariei, Ákos, Children of Bodom, Sister Bliss, ATB, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, TIMO MAAS, Rotfront și N.O.H.A.

Cele mai proaspete informații despre cea de a zecea ediție a Festivalului Peninsula le puteți găsi și anul acesta pe pagina oficială peninsula.ro.

Biletele și abonamentele pentru Peninsula 2012 se vând în rețeaua de magazine Eventim și pe www.eventim.ro. Un abonament costă 150 de lei, iar biletul de o zi – 60 de lei.