Lansări și petreceri importante pentru Jay Bliss

Lansări și petreceri importante pentru Jay Bliss

După ce luna trecută artistul, reprezentat de Cyclic Agency a bifat câteva evenimente foarte importante, între care unul în Underground (Ibiza) și Drumma Label Night @ Chalet (Berlin), Jay Bliss se pregătește de o toamnă foarte agitată.

Agenda sa cuprinde, pe lângă o serie de petreceri importante în țară, și petreceri în cluburi de tradiție din străinătate. Astfel, pe 9 noiembrie, Jay Bliss este prezent în 93 Feet East, din Londra, pe 10 noiembrie este invitat în Le Dandy, din Paris, o săptămână mai târziu, pe 16 noiembrie Jay Bliss merge în Shanti, din Capitala Rusiei, iar în primele zile din 2013 va bifa un eveniment în Baraonda, din Pisa.

Nici activitatea de producător nu este neglijată de Jay Bliss. Un remix semnat de el pentru EP-ul Move on & Love EP, semnat de Alex M, a fost inclus pe vinilul lansat de casa de discuri One To One, primind deja un feedback pozitiv din partea specialiștilor din domeniu.

Perioada ce urmează este, de asemenea, plină de release-uri pentru Jay Bliss. Producțiile lui sunt programate sub mărci precum One Records, Fear of Flying, Drumma Records, Undulate sau White Rabbit Music, toate urmând a fi lansate pe vinil. Pe lângă acestea există și remixuri semnate de Jay Bliss pentru Umho & A. Vivanco sau Stu Patrics.

decks.de/t/alex_m-move_on_love_ep/c0j-36