Prindeți-l pe Jay Bliss @ Raum

Raum Club din Cluj-Napoca îl găzduiesc în acest weekend pentru prima dată pe jay Bliss, să nu cumva să-l ratați pentru că se anunță o petrecere de neuitat.

 

JAY BLISS & THOMMY

 

  

 JAY BLISS și-a început cariera de DJ în Sibiu, organizând rave-uri underground. Pe parcursul a trei ani a primit mult suport local și a devenit o parte importantă din scena electronică underground a Sibiului. În anul 2003 a primit primul premiu la un concurs de DJ organizat de legendarul club Chill Out și o invitație să mixeze la cel mai mare festival out-door din România DelaHoya. A urmat rezidența la Chill Out. După întâlnirea cu Markus Homm (Freunde Tontraeger / Highgrade / Ostwind ), în 2004, cei doi au decis să deschidă un record shop, Electrique Boutique. În acel moment era singurul record shop din România. În 2005 și 2006 Jay a fost numit „€œBest Newcomer of the Year” de Nights.ro Awards, iar în 2006 a fondat Exposed Audio a€“ prima rețea românească de labeluri, exclusiv în zonă techno. 

Dezvoldandu-și un stil undeva între house și techno, cu rădăcini puternice în detroit, Jay a plecat în Europa și a pus muzică împreună cu Loco Dice, Guy Gerber, Paco Osuna, Derrick May și Efdemin. Formând Hermannstadt Collective cu prietenul lui Mihai Popoviciu (Highgrade), duo-ul a semnat excluvismul cu Immigrant Records, ajungând să mixeze alături de Reboot, Martin Landsky, Simon Baker, Patrick Graser, Valentino Kanzyani, Alex Flitsch, Ryan Crosson and Lauhaus.  

 

INTRARE 5 RON. START ORELE 22:00

Primele 10 persoane nu platesc intrare.