Jay Bliss mixează în Londra

Jay Bliss mixează în Londra

Artistul sibian Jay Bliss, reprezentat în țară de Cyclic Agency, va mixa, la jumătatea lunii iulie, în The Light Bar, din Londra.

Jay Bliss mixează duminică, 15 iulie, in The Light Bar, din capitala Angliei, alături de Tom Demac, Roberto Amo, Almond Lama si Disandat, în cadrul unei seri AboveZero. Un amănunt interesant al acestei petreceri îl reprezintă ora de începere, 2:00 PM, un adevărat Daytime Terrace Party. Biletele pentru acest eveniment sunt cuprinse între 5 și 8 lire sterline, iar comunicatul oficial al locației vorbește despre una dintre cele mai tari petreceri ale verii in The Light Bar.

Agenda lui Jay Bliss este una foarte încărcată în această vară. După ce a fost ascultat în weekend-ul trecut în BlackBox, din Sighișoara, și la Funky Breeze, din capitală, luna iulie este una plină pentru artistul Cyclic. Pe 6 iulie, Jay Bliss mixează alături de Mihai Popoviciu și Markus Homm în Club Kasho, din Brașov, la un nou Cyclic Night, iar a doua zi, pe 7 iulie, Jay este prezent în Club Habitat, din Alba Iulia. Pe 20 iulie este invitat la Paulești, în cadrul Summer Fest 2012 (Open Air Party), iar în weekend-ul 27-29 iulie face parte din line-up-ului evenimentului Kudos Fest, de la mare.

De asemenea, Jay Bliss se concentrează și pe activitatea de producător, pregătind două lansări în viitorul apropiat. Pe 25 iulie, Jay face public Pandorum EP, material semnat la All Inn Black, iar pe 6 august casa de discuri 20:20 Vision va lansa EP-ul Pluto, produs de artistul sibian, ce include și un remix marca Skudge.