Terrence Dixon - Badge Of Honor [SFTDXLP 001]

Terrence Dixon – Badge Of Honor [SFTDXLP 001]

Pentru Terrence Dixon 2013 este un an deosebit de productiv care se încheie într-o notă adecvată: lansarea unui nou album, Badge of Honor. 

Deși autorul are mulți ani de producție muzicală este impresionant cum de abia acum a reușit să marcheze cel mai productiv an din cariera sa. După 20 de ani de pus muzică să poți publica aproape 10 ep-uri și un album, iar în același timp consolidându-și propria marcă reduction, după ce anul anterior ai fost aproape de aceleași cifre, este într-adevăr o performanță cu atât mai remarcabilă cu cât calitatea materialelor nu a fost atinsă niciun minut.

În ciuda realizărilor, Badge Of Honor se publică cu puțină fanfară deși se pare că era în lucru de peste un an. Setul de 15 piese prezintă o selecție sinceră a stilului minimalist de detroit techno brut abordat de american, iar câteva piese mai experimentale, ca de exemplu View from a Lightshouse, se limitează în a abuza de câteva sunete. Lansat la Surface, albumul îmbrățișează tematica acvatică a casei de discuri doar în numele pieselor. Din fericire, Terrence Dixon e mai preocupat de construirea unui sunet propriu decât de a urmări interpretări de conjunctură.

Terrence Dixon – Badge of Honor e disponibil pe juno