Gorje Hewek & Izhevski lansează Imago

Gorje Hewek & Izhevski lansează Imago

Duo-ul rus de producători atât de iubit în România, format din Gorje Hewek și Izhevski a lansat luni, 21 ianuarie, EP-ul Imago, lansarea cu numărul 6 al Cyclic Records.

Materialul semnat de cei doi conține trei piese, între care piesa ce dă și numele EP-ului, originalul pentru Circle și remixul acestei piese semnat de managerul mărcii Cyclic, Mihai Popoviciu.
Materialul este disponibil spre achiziție pe Beatport și a primit deja o serie de critici pozitive din partea unor nume importante din domeniu. Nick Curly este încântat de toate piesele materialului, în timp ce Todd Bodine consideră remixul lui Mihai Popoviciu cel mai bun track de pe EP, opinie împărtășită și de Ray Okpara. Christ Tetjen consideră ultima lansare Cyclic Records foarte bună, iar Carlos Sanchez a lăudat și el remixul lui Mihai.

Foști colegi în cadrul celebrului DeepMix Moscow, artiștii ruși Izhevski și Gorje Hewek produc împreună de câteva luni și se bucură de un succes extraordinar. De altfel, un teaser al piesei Circle, de pe acest nou material lansat la Cyclic Records, a strâns peste 6000 de ascultări, în mai puțin de două luni de la postare, doar pe profilul de SoundCloud al lui Izhevski.

facebook.com/cyclicrecords
beatport.com