Am sărbătorit 10 ani de Unusual Suspects!

Am sărbătorit 10 ani de Unusual Suspects!

La mulți ani Unusual Suspects și mulțumim pentru 10 ani de party-uri de calitate! 

Mă bucur că mi-a picat ziua de naștere vineri și am putut sărbători la acest party pe set-urile lui Snow și Chris.Su, doi dintre artiștii mei preferați.  M-am simțit ca la 15 ani, când umblam la party-urile US și ardeam de nerăbdare să aud piese noi, să dansez pe piesele pe care le știam și să mă bucur de fiecare dată când vedeam că mai vine în țară câte un artist preferat.

M-am bucurat să văd că publicul de sâmbătă seara a fost cunoscător de muzică electronică și știau exact pentru ce au venit, deși nu a fost în număr foarte mare, cum ne-a obișnuit până acum US. Pe mine personal nu m-a deranjat… mai mult loc de dans.

Down a făcut încălzirea perfectă pentru Snow care, din punctul meu de vedere, e unul dintre cei mai consecventi dj din România. În 10 ani, de când m-am îndrăgostit de dnb, nu m-a dezamăgit niciodată. Ca să nu mai zic de Mc Agent,  căruia îi port un imens respect, atât pentru rolul de MC, cât și pentru cel de promoter. Snow cu Mc Agent și Dudu cu Mc Tina sunt duo-urile perfecte ale României.

Despre ROA nu prea am ce spune pentru că nu îmi plac în mod deosesbit, probabil pentru că nici nu mi-am acordat timp să-i ascult dar recunosc că au fost câteva piese care m-au prins…după ce eram gata să plec și să revin la Chris.Su. Mă bucur că n-am plecat.

Setul lui Chris.Su – impecabil. Mulțumesc pentru ultima piesă la care am stat.


 

Luv Stef