Tim Green - Halftone / Midnight Roller‎ [GPM241]

Tim Green – Halftone / Midnight Roller‎ [GPM241]

Tim Green revine pe scenă cu o lansare de sezon, botezată Halftone / Midnight Roller, compusă în stilul funky-deep-house caracteristic Get Physical.

Artistul ne-a atras urechea de multă vreme pentru că dă dovadă de o înțelegere foarte bună a sunetelor reliefată prin complexitatea pieselor sale. Singurele sale prejudecăți în construcția unei lansări se referă la ritmul ales și arată că nu vrea să pășească pe nicio altă cărare decât cea care are drept fundație sunetul house. În rest, orice bucată muzicală e binevenită, fie că se potrivește decorului, fie că nu. Ba chiar cu cât e mai ieșită din comun, cu atât mai bine.  Faptul că totul sună foarte bine în final ne arată că știe bine ce face și că nimic nu e întâmplător pentru el.

Lansarea are două părți care reflectă obiceiurile de producție ale artistului. În prima dintre ele, Haltftone, Tim Green îndeasă elemente clasice de house, dar nu uită să surprindă și introduce și câteva elemente vocale orientale care compun un final exploziv. Midnight Roller este mai degrabă piesa de sezon care merge foarte bine în orele târzii ale dimineții pentru că are un sunet cald și funky, numai bun pentru perioadele de recuperare.

Lansarea este decentă, dar nu este una care să rupă gura târgului. De abia am atins mijlocul verii și producătorii s-au înghesuit și în acest an să lanseze piese bune pentru petrecerile de pe plajă. Din păcate, din toată infuzia de muzică este greu să găsești ceva cu adevărat bun, pentru că majoritatea sună pe acolo, având aceeași temă. Deși Tim Green este un producător cu un potențial bun nu reușește să iasă radical deasupra concurenței, ci doar cu un pic.

beatport.com/release/halftone-midnight-roller

facebook.com/TimGreenMusic
twitter.com/timgreen_tg