Pet Duo - High On Sound [D&A001]

Pet Duo – High On Sound [D&A001]

Într-o vreme erau printre printre capetele de afiș ale evenimentelor importante din Europa, dar de atunci a trecut ceva timp în care valul muzical care i-a propulsat în vârf s-a domolit. Cu toate acestea, Pet Duo nu au de gând să-și schimbe abordarea muzicală ba mai mult, au pregătită reîntoarcerea în prim planul scenei cu o marcă nou, D&A Music, care a și publicat lansarea de debut, High on Sound.

Denumită după turneul recent recent al cuplului, desfășurat în 2012, lansarea surprinde o viziune actualizată a sunetului hard techno cu care au fost consacrați Pet Duo. Așadar, pe lângă ritmul năucitor de 130 bpm+ puteți să vă așteptați la o grămadă de efecte sonore, alături de părți vocale, care au rolul de a agita spiritele în mulțime. High On Sound are 7 piese și sunt suficiente pentru a vă face o imagine asupra ceea ce urmează să fie lansat sub tutela celor doi. Muzica lor este una foarte agitată și dacă plănuiți să petreceți într-o seară cu ei, ar fi bine să vă conservași energie începând cu o săptămână în avans. Față de ce au lansat până acum trebuie să recunoaștem că prima lansare la D&A Music pare mult mai plină de viață și mult mai dinamică.  Am îndrăzni să spunem chiar că credem că am putea asculta un set întreg de-al lor, având suficiente momente de respiro.

America de Sud abundă în techno vibrant [Pet Duo sunt brazilieni], dar din păcate încă nu au apărut mărci care să aibă tăria și viziunea de a pregăti toată munca de acolo pentru export. Desigur, au o scenă imensă, ca populație, și poate nici nu au nevoie de faima de peste oceane, dar mai devreme sau mai târziu se va releva în cariera oricărui artist nevoie de a ieși din teritoriu cotidian, chiar dacă e numai pentru a găsi influențe noi.