D'Marc Cantu & JM De Frias - I Have No Eyes, And I Must See

D’Marc Cantu & JM De Frias – I Have No Eyes, And I Must See

Sequencias, casa de discuri a debutantului JM De Frias, găzduiește lansarea I Have No Eyes, And I Must See semnată alături de D’Marc Cantu.

Lansarea este o colaborare între doi artiști cu viziuni muzicale apropiate, dar suficient de proaspeți pe scenă cât să nu se teamă de niciun experiment sonor.

D’Marc Cantu contribuie cu The Lost Tribe, o lansare mult mai ușoară și relaxată din punct de vedere sonor decât munca sa de la alte case de discuri de până acum. Cu toate acestea artistul nu s-a îndepărtat de sunetul caracteristic: plin de sintetizatoare și ritmuri calde.  JM De Frias contribuie cu piesa The Light, mult mai intensă decât cea anterioară și mai plină de momente oscilante, dar nu renunță la aglomerația de sunete analog. Lansarea se încheie cu The Last Light, o colaborare între cei doi autori care are ca rezultat o piesă electro plină de emoții, care se va dovedi a fi o modalitate foarte bună de a închide un set.

I Have No Eyes, And I Must See nu este o lansare ieșită din comun, dar este cu siguranță una peste medie din toate punctele de vedere.

Lansarea este disponibilă doar pe vinil.