A Made Up Sound – Rear Window [83dsr/ams1]

Dave Huismans este omul din spatele proiectului „A Made Up Sound” și la prima vedere pare ciudată apariția lui pe un release al label-ului Delsin. Principalul său proiect este 2562, care se orientează mai mult spre broken beats și dubstep, dar din fericire Delsin este întotdeauna deschis spre partea mai experimentală a muzicii.

 

Release-ul de față se numește „Rear Window” și are două piese dintre care una acronimă cu titlul și cealaltă „Rear Window (Shattered)”. Diferența majoră din ele este basul, fiind evident că o versiune spartă (Shattered) a unei piese este mai puțin ritmată.

Funk D`Void reușește să descrie piesa în doar două cuvinte, „Mad & Bad”, și reușește să surprindă esența acesteia. Sunetele prezente pe acest disc sunt pline de caracter și foarte puternice, reușind să facă un impact puternic asupra scenei încă din primele ore de la lansare. Interesant este că „A Made Up Sound” nu este doar un nume, ci reflectă chiar filozofia muzicală a artistului. Practic tot discul este un conglomerat de sunete care în particular nu ar suna deloc bine, însă modul cum se îmbină acestea este de remarcat. Chiar este un sunet inventat, venit parcă de nicăieri pentru a zgudui puțin cluburile lumii.

Ne placea foarte mult faptul că label-ul lansează, pe lângă discurile normale și o ediție limitată cu viniluri special. Pentru acesta e vorba de 110 discuri transparente pentru cei pasionați. Mai mult, acum la webshop-ul Delsin, odată cu cumpărarea unui disc, primești și versiunea digitală a achiziției gratuit.

 

Ascultă