Axa Paris – Moscova – Berlin se construiește la început de noiembrie în Colectiv

Franța aduce sunetul deep, dark și acid al lui DJ W!ld, Rusia livrează prin Andrey Pushkarev un techno melodic, fin și intens iar Germania, reprezentată de Matthew Dekay, plusează cu un house plin de emoție și romantism. Celor 3 li se alătură Mano, echilibrând cu un mix de deep și tech-house, sentiment și energie.
#4 artisti
#4 sound-uri caracteristice
#1 noiembrie
#23:00
@Colectiv, Tabacarilor 7
Piata Bucur ( in incinta la fabrica Pionierul)
www.facebook.com/colectiv.ro
Preț bilet: 25 lei până la orele 24:00 / 35 lei după 24:00

Online:
Webpage: cyclic.ro
Like Us Page: facebook.com/cyclicagency
Be Our Friend: facebook.com/cyclicromania
Like Our Music: facebook.com/cyclicrecords

MATTHEW DEKAY [Für die Liebe / All Day I Dream / Innervisions]
Matthew Dekay a fost expus muzicii electronice de la începutul anilor ‘90, prin artiști ca Vangelis și Terry Riley. A devenit astfel un artist desăvârșit, cu o înclinație spre sintetizatoare și mereu în căutare de noi tehnologii.

Primul său release oficial a avut loc în 2001, iar ca urmare a feedback-ului pozitiv din partea lui Sasha, Deep Dish și Danny Howells și-a început cariera de DJ. Din aceasta postură a cutreierat întreaga lume, bifând locații și festivaluri cu greutate. Alături de Lee Burridge, sufletul sau pereche în termeni muzicali, Matthew lansează în 2011-2012 label-urile “All Day I Dream” și “Get Weird”, iar acum, după o metamorfoza completa prin atâtea sunete și stiluri, el s-a stabilit în muzica underground, unde crede își exprima cel mai confortabil creativitatea.

DJ W!LD [Cocoon]
Călătoria muzicală a lui Dj W!ld a început în Franța anilor ’80. Inspirația sa a fost filmul cult “Wild Style”, cultura urbana și Laurent Garnier, ca influență formativă.

În primii ani ai carierei a decis să rămână în underground, însă odata cu noul mileniu a intrat în lumea modei. A produs piese și soundtrack-uri pentru designeri legendari ca Lacroix, Westwood, Mugler si Agnes B, însă 2005 a fost anul în care a atras atenția lui Ricardo Villalobos, Richie Hawtin și Josh Wink. A bifat de-a lungul timpului labeluri majore, dintre care merita menționate Get Physical Music, Luna Records, Soweso sau OFF Recordings și zeci de release-uri și remixuri, atât ca proiecte solo cât și ca parte componenta a duo-ului Catwash.

DJ W!LD [Cocoon]
Călătoria muzicala a lui Dj W!ld a început în Franța anilor ’80. Inspirația sa a fost filmul cult “Wild Style”, cultură urbană și Laurent Garnier, ca influență formativă. În primii ani ai carierei a decis să rămână în underground, însă odată cu noul mileniu a intrat în lumea modei. A produs piese și soundtrack-uri pentru designeri legendari ca Lacroix, Westwood, Mugler și Agnes B, însă 2005 a fost anul în care a atras atenția lui Ricardo Villalobos, Richie Hawtin și Josh Wink.

A bifat de-a lungul timpului labeluri majore, dintre care merită menționate Get Physical Music, Luna Records, Soweso sau OFF Recordings și zeci de release-uri și remixuri, atât ca proiecte solo cât și ca parte componentă a duo-ului Catwash.

© @ cyclic