Red Bull Thre3style - rezultate oficiale

Red Bull Thre3style – rezultate oficiale

Shintaro, cel mai bun DJ din lume

Romanul DJ UNDOO se numara si el printre cei mai buni 17

Orașul Toronto a primit cu brațele deschise 17 DJ din toată lumea pentru Finala Mondiala Red Bull Thre3Style, cea mai mare competiție de DJ-ing din lume. Aceștia au avut battle-uri în fata a mii de fani și a unui juriu compus din nume mari, precum DJ Jazzy Jeff, Kid Koala, Skratch Bastid, Grandtheft și Jess Jubilee. Printre cei 17 finaliști s-a numărat și romanul DJ UNDOO.

După cinci nopți de competiție încinsă și prestații zguduitoare în locații umplute pana la refuz în tot orașul, DJ Shintaro din Japonia, selectat prin wildcard în ultima zi a competiției, a fost cel care a primit titlul de Campion Mondial la Red Bull Thre3Style. „Aceasta victorie înseamnă atât de mult”, a declarat tânărul în vârstă de 24 de ani. „Cred ca va contribui la ascensiunea carierei mele ca DJ și îmi va permite sa demonstrez tuturor ce înseamnă de fapt DJ-ing în cultura japoneza”.

Pe lângă competiții zilnice de DJ-ing și apariții ale unor nume mari în cele mai tari locații din oraș, Finala Mondiala Red Bull Thre3Style a inclus și discuții conduse de câteva dintre cele mai influente figuri ale industriei muzicate. Începând ca un experiment muzical underground în urma cu sase ani în Vestul Canadei, competiția a intrat pe scena internațională în 2010 și de atunci a devenit cea mai importanta din lume.

DJ UNDOO a concurat in cea de a doua seara, alături de Oli Dobolli (Croatia), Eskei83 (Germania) si DJ Shintaro (Japonia). Din păcate, în marea finala a mers Eskei83, iar Shintaro a primit un wildcard care i-a adus și titlul mondial.

Anul acesta, punctul culmiant a fost finala, unde au ajuns Trentino (SUA), Byte (Chile), Eskei83 (Germania) și Marquinhos Espinoza (Brazilia), plus doi concurenti intrați prin wildcard – Bazooka (Elveția) și Shintaro (Japonia). La fel ca în celelalte seri, fiecare a avut la dispoziție 15 minute pentru un set în care sa mixeze cel putin trei genuri de muzica. Shintaro s-a dovedit a fi de neatins și progresiv în gândire, având un sunet cu adevarat unic. A electrizat masa de oameni și a transformat expresiile juriului în zâmbete, obținând drept urmare și victoria.

REZULTATE OFICIALE ALE FINALEI MONDIALE RED BULL THRE3STYLE 2013

Locul 1:  Shintaro (Japonia)
Locul 2:  Byte (Chile)
Locul 3:  Eskei83 (Germania)

© @ RBMA