APEX RISE @ Boiler, Cluj-Napoca

APEX RISE @ Boiler, Cluj-Napoca

LA TRAP. prezintă: APEX RISE
04.04.2014 / 22:00 / 18+

Apex Rise (Dean van Dugteren) este un producător talentat de EDM, care a studiat producția de muzică electronică la Conservatorul din Olanda. În plus, Apex Rise este DJ și un rapper pasionat de hip-hop, trap, drum&bass și bass, pasiune demonstrată prin succesul producțiilor sale pe scena de EDM. Stilul său unic merge mână în mână cu artiști ca Diplo, UZ, Flosstradamus, Baauer, Waka Flocka Flame și Rick Ross.

În doar câteva luni, Apex Rise și-a construit un renume și o bază de fani tot mai mare pe scena de muzică trap, primind susținere din partea website-urilor populare ca Trap City, All Things Trap, DrumNBass și Plug.dj. Artistul a lansat un EP numit „The Neurotrap EP” care conținea 5 producții ce combinau energia drum&bass-ului cu elementele hip-hop Dirty South ale muzicii trap. EP-ul său a apărut pe LiveMixtapes și ClubTapes și a atins 30.000 download-uri în prima săptămână de la lansare.

În timpul spectacolelor sale live, Apex Rise, pune o combinație de genuri de club (trap, Dirty South, hip-hop, grime) și cântă chiar și rap, jucând rolul de MC. Artistul își reprezintă brandul său – Amstergang –la nivel mondial promovând muzica bass.

2014.04.04boiler