Shed - Well Done My Son [Solo Action]

Shed – Well Done My Son [Solo Action]

Shed este unul dintre proiectele noastre preferate și printre puținele ale cărui albume le ascultăm constant de peste doi ani de la lansare.

Shed ne-a captivat de la bun început cu sunetul său foarte exact, bogat în detalii, și puțin dispus să urmeze direcția muzicală a scenei. Deși fiecare EP este o lucrare de referință, el excelează pe lansări lungi, unde se poate exprima mult mai fluent. Ca dovadă, cele trei albume ale sale publicate începând cu 2008 la diferență de câte 2 ani, Shedding The PastThe Traveller, și The Killer [2012] ‎sunt pline de piese care încă rulează.

Din păcate, ulterior lansării The Killer, activitatea sa a scăzut considerabil. În 2013 a avut o singură apariție, The Dirt, foarte bună, și care a arătat că sunetul său continuă să se îmbogățească. Noi sperăm ca și în acest an constanța lansărilor sale să se păstreze, astfel ar trebui să vedem un nou album în toamna aceasta din partea sa.

Deocamdată, Well Done My Son este o reimprimare a lansării publicată inițial în 2006 și am ales să ne oprim asupra ei pentru a arăta cât de actual este sunetul prezentat atunci. În 2006 autorul de abia a debutat și deja punctase două lansări la Delsin, deci avea un sunet distinctiv definit, dar încă era departe de standardele pe care și le-a impus ulterior primului său album. Cu toate acestea, Well Done My Son încă este o piesă de plin efect la orice petrecere, deja intrând printre clasicele scenei.