Maceo Plex, The Martinez Brothers în București pe 6 martie

Maceo Plex, The Martinez Brothers în București pe 6 martie

Maceo Plex, The Martinez Brothers și Negru sunt invitați să mixeze în cadrul unui eveniment cu caracter restrâns, care va avea loc în seara de joi, 6 martie 2014 în București.

Artiștii străini invitați să presteze în cadrul acestui eveniment: Maceo Plex, The Martinez Brothers, prietenul nostru Negru urmând să reprezinte cu succes partea română. Asigurându-vă de veridicitatea acestor date, vă sfătuim să căutați să obțineți informații suplimentare „din gura lumii”, de pe canalele underground etc.

Despre Maceo Plex se poate spune că, începând cu anul 2012 a început să culeagă roadele efortului depus timp de câțiva ani buni, după ce a fost clasat pe locul 4 în Resident Advisor Top 100 DJs 2012, și-a lansat propriul label „Ellum Audio”, apoi a pus bazele unui nou proiect alături de Danny Daze – „Jupiter Jazz”.

În prezent se situează pe locul 6 în Top 100 DJs Resident Advisor, cu o poziție mai sus decât Ricardo Villalobos, iar în București nu am mai avut ocazia să îl ascultam din anul 2012, când a și-a etalat competentele la Studio Martin din București.

Maceo Plex este, la ora actuală, unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume, în materie de muzica electronica, atât pentru producții, cât mai ales pentru prestațiile ireproșabile pe care le susține, de jur împrejurul planetei, în cadrul unor evenimente de mare anvergura, exemplu clar fiind Ultra Music Festival din Bayfront Park, Florida – Statele Unite, unde va mixa alături de majoritatea artiștilor care contează la nivel mondial, un eveniment programat la scurt timp după prestația din București, 28 martie 2014.

În pupitru se vor mai afla doua prezente de origine americana, anume proiectul The Martinez Brothers, reprezentat de către cei doi frați, Chris & Steve Jr. Martinez.

Deși încă foarte tineri, frații – Martinez Brothers pe numele lor de scena – au reușit să își câștige un loc fruntaș pe scena muzicii house încă de la primele lor prestatii.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, The Martinez Brothers au crescut cântând la diverse instrumente și în cadrul unor trupe de salsa, jazz, muzica africana și chiar hip hop. Însa tatăl lor a fost cel ce i-a îndrumat către aria muzicala electronica, ce avea sa-i facă remarcați în întreaga lume.

În scurt timp cei doi frați au reușit să bifeze cam cele mai de prestigiu cluburi ale planetei (Pacha, Cielo, Space, Watergate, Fabrik, Cavo Paradiso, DC 10 și cam cele mai reprezentative festivaluri de muzica electronica).

La ora actuala ii observam în foarte bune relații cu artiști precum: Loco Dice, Seth Troxler, Jamie Jones, Maceo Plex, Art Department, Wolf&Lamb, Soul Clap și multi alții.

Știm ca deja sunteți nerăbdători să vina mai repede seara de 6 martie 2014, dar până atunci mai avem o veste buna pentru voi, mai exact, faptul că programul muzical va fi completat de către Negru, rezidentul CircoLoco DC-10 Ibiza, ceea ce ne asigura calitatea muzicala pe întreaga durată a petrecerii.

© @ nights.ro