Workshop cu Nina Kraviz pe 14 martie, București

Workshop cu Nina Kraviz pe 14 martie, București

Vineri, 14 martie 2014, Red Bull Music Academy Bass Camp intră pe frecvența de beaturi intense cu Nina Kraviz, Cosmin TRG și Radio Slave.

După debutul de joi dedicat scenei locale la The Ark, Red Bull Music Academy Bass Camp București 2014 se muta vineri, 14 martie, în zona beaturilor intense la Kristal Club.

Nina Kraviz își astepta fanii la un workshop deschis

În timpul zilei, de la orele 18, cei douăzeci de participanți aleși pentru a reprezenta România la Bass Camp București vor avea ocazia, împreună cu publicul, să asiste în The Ark la un workshop cu Nina Kraviz. Ea va fi acolo pentru a vorbi despre ceea ce face și cum o face, și a răspunde tuturor întrebărilor fanilor. Intrarea la workshopul Bass Camp susținut de Nina Kraviz este deschisa tuturor, iar accesul este liber. Locurile sunt însă limitate, așa ca dacă doriți să va înscrieți accesați acest link până vineri, ora 12.00.

Energie și beat în Kristal Club
În seara de vineri, 14 martie, Bass Camp intră pe frecevența beaturilor intense cu Nina Kraviz, Radio Slave, Cosmin TRG și Lauvon, pentru ca, înainte de toate Red Bull Music Academy înseamnă energie, beat și inspirație.

*****

Nina Kraviz este o influentăa voce din underground și totodată un artist total și complet originar. Originară din Siberia, Nina Kraviz este un DJ cu o lungă pasiune pentru house și techno, și cu rădăcini adânci în Chicago house și Detroit techno. Ca DJ, Nina este unul foarte emoțional și energetic, concentrându-se mai mult asupra atmosferei decât la butoane și fadere. Toată muzica pe care o face Nina Kraviz, fie ca producător și ca DJ, are calități hipnotice și senzuale, care se trag din modul în care lucrează și în care își folosește vocea ca pe un instrument, preferând să înregistreze totul de la început ca să poată captura vibe-ul și emoția momentului. Sunetul unic și atitudinea ei fără compromisuri au făcut ca Nina Kraviz să ajungă unul dintre cei mai ceruți artiști și DJ în circuitul global al muzicii electronice, cu multe apariții la festivaluri mari precum: Amsterdam Dance Event, Decibel, Awakenings și DEMF, și să obțină o rezidență la ENTER, clubul lui Richie Hawtin.

*****

Cosmin TRG – primul român stabilit la Berlin ca DJ și producător de succes – este o voce unică în dialogul electronic global, a cărui evoluție printre forme muzicale surprinzătoare și inovative îl fac o redutabilă arma a 50 Weapons, casa de discuri a Modeselektor. Dacă odată cu participarea lui la Red Bull Music Academy 2007, Cosmin TRG a pus România pe harta internațională a inovatorilor în sunete, tot el se poate lauda ca e primul roman care a inaugurat releasurile prestigioasei Hessle Audio. Unul dintre cei mai vechi și apreciați colaboratori români ai Red Bull Music Academy, Cosmin TRG este invitat constant ca lecturer la numeroase workshopuri și sesiuni de lucru inițiate de Red Bull Music Academy, devenind, neoficial, un adevarat ambasador al acesteia.

*****

Sub orice nume l-ai asculta, Radio Slave – aka Matthew E, Rekids, Quiet Village sau Sea Devils – face muzică, remixuri și re-edituri incendiare, cu aceeași pasiune pentru party-uri și good feelings. Indiferent de sunetul muzicii căruia fiecare ii suntem fideli, sunt mari șanse ca în ultimii cinci ani să te fi îndrăgostit de una dintre piesele lucrate de Matt Edwards. El a lăsat urme adânci cu fiecare proiect al sau în care abordează singur sau în colaborare cu alți artiști – stiluri diverse ca house, disco sau pop electronic. Radio Slave este numele de DJ al lui Matt Edwards, și totodată cel mai cunoscut și apreciat dintre proiectele sale care le completează într-un mod irezistibil pe cele de producător și remixer memorabil.

*****

Lauvon își constriește dj-seturile pe o structura techno evazată cu influente house, minimal și detroit, definind un stil putin dark, putin groovy, putin jazzy, puțin soulfull și chiar folcloric. Originar din Cluj Napoca, Vlad aka Lauvon este implicat trup și suflet în proiectul muzical și brandul de petreceri Thejointventures (.ro), iar muzica se bucură momentan de atenția sa nedivizata.

————————-

Timp de trei zile, Red Bull Music Academy Bass Camp aduce în București vibrația pozitivă a celui mai important workshop muzical contemporan din lume: Red Bull Music Academy. Nimic nu lipsește ca Bass Camp să fie replica perfectă a Academiei: trei zile de distracție aplicată, experimente de studio, conferințe și performance-uri live. Energie, beat, inspirație: ingredientele perfecte care creează o punte intre tinerii producători, fanii locali și muzicienii consacrați. Artiștii, muzicienii, DJ și instrumentiștii aleși să reprezinte Romania la aceasta ediție a Bass Camp sunt: Adrian Neacsu, Alexandru Sima, Ana Cristina Leonte, Andreea Tincea (Loungerie II, Abator Industries), Arapaima, Bica, Blacktee / Contemporist, C L N K, Cats în the rain, CΛNS, Empt, Intrinsec, Ivilstrad, Kapnobatai, Lauvon, Michael Acker, Nerub, Peripatetic, Polochord, Task Kreed/Einzig, Village.

© @ RBMA

2014.03.14kristal