DOPE D.O.D. @ Cluj Arena

DOPE D.O.D. @ Cluj Arena

ELECTRIC CASTLE PREZINTĂ: DOPE D.O.D.
Parcarea subterană Cluj Arena
27.04.2014/22:00/18+
Acces: 30 lei / 40 lei după 00:00

Concertul DOPE D.O.D. a fost amânat pe duminică, 27 aprilie, deoarece Cluj Arena a anunțat că va găzdui un meci de fotbal pe data de 26 aprilie. Locul de desfășurare și ora rămân neschimbate: Parcarea Subterana Cluj Arena, ora 22:00.

Dope D.O.D. este o trupă de hip hop din Olanda, formată din trei MC: Dopey Rotten, Skits Vicious și Jay Reaper. Producătorul lor este Peter Songolo și lucrează cu DJ-ul Dr. Diggles. Cu toții vin din Groningen, Olanda și au devenit cunoscuți în urmă cu doi ani, după lansarea videoclipului „What Happened”, care a strâns peste zece milioane de vizualizări într-un an de la lansare. Băieții au colaborat și cu legendarul Sean Priece (HeltahSkeltah, Boot Camp Clik, Random Axe), lansând împreună melodia „Psychosis”, iar această colaborare între unul dintre cei mai respectați membri ai comunității hip hop din SUA și o mică trupă din Europa le-a stârnit multora curiozitatea, astfel că melodia a fost preluată din SUA până în Rusia.

În vara lui 2011 au concertat în deschiderea celor de la Limp Bizkit în cadrul turneului european, iar în toamna aceluiași an au fost invitați de KoRn să-i însoțească în turneul american. În 2012 au fost invitaţi la: Eurosonic, Printemps de Bourges (Franţa), Dour (Belgia), Lowlands (Olanda) sau Hiphopkemp (Cehia). În 2013 Dope D.O.D. au cântat pe scena festivalului Electric Castle, fiind unul dintre cele mai apreciate concerte live ale anului. Artiștii revin în aprilie, la Cluj, pentru a promova – Master Xploder Tape – album care va fi lansat în luna martie.

2017.04.27arena