Armada Night @ Arenele Romane

Armada Night @ Arenele Romane

După succesul de debut cu W&W pentru prima oara în Romania, este momentul ca Armada Night să revină în același loc, la Arenele Romane din București pentru o seara de neuitat! Marcați-vă în agenda, vineri, 25 Aprilie 2014, Armada Night LIVE cu Aly & Fila (Egipt), Christina Novelli (UK) si Snatt & Vix.

ALY & FILA (DJ Set) alyandfila.com

La fel de fierbinți ca Sahara și la fel de impunători ca piramidele, Aly & Fila continuă să rămână singurii egipteni care au reușit să obțină un succes fulminant pe scena EDM. Atât producțiile trance de la începutul carierei lor (ex: ‘Eye of Horus’ și ‘Spirit of Ka’) cât și hiturile mai recente cum ar fi ‘We Control The Sunlight’ (A State Of Trance’s Tune of the Year 2011), se împletesc armonios cu mixuri radio și live absolut explozive. De la an la an cei doi se situează din ce în ce mai sus în celebrul DJ Magazine Top 100 DJs, în 2013 ajungând în top 20. Succesul este marcat de nenumărate evenimente (petreceri, festivaluri) internaționale la care Aly & Fila au participat, fiind capabili sa încânte cu seturile lor milioane de fani ai muzicii trance în fiecare an. În vara 2013 artiștii au lansat al doilea lor album intitulat ‘Quiet Storm’, mult așteptat după primul lor album de succes ‘Rising Sun’.

De aproape un deceniu Aly & Fila cuceresc inima, mintea și imaginația trancerilor din lumea întreagă prin producțiile și seturile lor debordante. Prin prezenta lor pe scena au ridicat ștacheta celor mai faimoase cluburi de muzica electronica. De asemenea au dominat cele mai importante festivaluri de muzica electronica de pe planeta – EDC – Las Vegas, Tomorrowland, Global Gathering, Dance Valley, Stereosonic, WMC și Full On Ferry, acestea fiind doar câteva. În același spirit, Aly & Fila continua tradiția de a mixa pe cele mai celebre și respectabile scene. Aly & Fila au mixat la mai toate evenimentele ASOT (organizate anual pentru a sărbători aniversarea emisiunii radio A State Of Trance a lui Armin van Buuren). Fiți pe faza și nu ratați nici un set live semnat Aly & Fila și nu uitați de emisiunea radio săptămânală ‘Future Sounds of Egypt’ (FSOE) în continua ascensiune pe scena evoluțiilor trance.

CHRISTINA NOVELLI (DJ Set + Live PA) christina-novelli.com

Această vocalistă se poate mândri cu poziția numărul 1 pe Beatport și cu peste 20 de milioane de vizualizări pe youtube. Într-un timp foarte scurt Christina Novelli a ajuns să cânte live în cadrul evenimentului LIV Miami în 2013 și 2014. Probabil ați auzit de ea după succesul hitului ‘Concrete Angel’ în colaborare cu dj-ul de elita Gareth Emery, dar în curând veți mai auzi de ea pentru seturile ei de club. Este fără îndoială succesul vocal cel mai impunător al anului 2013. După colaborarea cu Gareth Emery a urmat hit-ul ‘Jar Of Hearts’ alături de Dash Berlin. Anul 2014 anunță un featuring încă păstrat în secret cu Armin van Buuren și un follow up la ‘Concrete Angel’ intitulat ‘Dynamite’. Ascensiunea ei cu siguranță nu se va opri aici.

Christina nu este o vocalistă oarecare ci una pasionata de mixat, care până în martie 2013 nu a avut ocazia să-și exerseze talentul decât la ea acasă, testând propriile piese. Dar o conjunctura favorabila a adus-o în fața a 3000 de oameni pe o scena din Malta unde și-a început cariera de dj și și-a dezvăluit talentul ascuns. De atunci a mixat în cadrul unui număr mare de evenimente și în cele mai prestigioase cluburi de pe planeta, printre care LIV Miami și Pacha NYC. Prezența ei a fost anunțată și pentru turneul lui Gareth Emery de promovare a noului sau album în America de Nord anul acesta. Christina posedă combinația fericită: vocea sa extraordinara, talentul de a mixa, precum și capacitatea de a anima un public ce știe să aprecieze muzica de calitate, ceea ce o face extrem de dorită pe multe dintre scenele din lumea întreagă.

CHRISTINA NOVELLI va mixa și cânta live în premieră în România la ARMADA NIGHT LIVE pe 25 Aprilie.

SNATT & VIX (DJ Set) snattandvix.com

Snatt & Vix reprezintă un duo de succes din România care a contribuit considerabil de-a lungul anilor la promovarea muzicii trance (gen de muzica visător și euforic capabil să genereze emoții puternice și excitarea mintii) în Romania dar și dincolo de hotarele ei. Pentru ei muzica trance a devenit un fel de religie și mod de viață! Încă de la începutul anilor 2000 cei doi urmareau si ascultau productiile de acest gen promovate în cadrul unor emisiuni radio online. Următorul pas a fost lansarea în calitate de dj, pornind de la apariții modeste, apoi din ce în ce mai aclamați de public au început să fie prezenți în multe cluburi din România precum și la festivaluri și evenimente alături de nume mari ale muzicii electronice: Armin van Buuren, Tiesto, Markus Schulz, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Above & Beyond, Sander van Doorn, Dash Berlin și multi alții.

Emisiunea radio săptămânală semnată Snatt & Vix sub sigla „TrancENDancE ArenA” face parte din grila Vibe FM (cel mai popular post de radio de muzica electronică din România) de mai bine de 5 ani, prilej de a promova muzica trance de calitate și a continua pionieratul acestui gen în țară. Seturile Snatt & Vix reprezinta o combinație de stiluri progressive, tech-trance și uplifting. Nu lipsesc vocalurile, ritmuri explozive și sunete înălțătoare pe gustul oricui. În 2010 cei doi și-au lansat primele producții fiind imediat remarcați de celebra casa de discuri Armada, care a și semnat majoritatea pieselor lor de până acum. Iată numai câteva dintre titlurile de succes de care ati auzit cu siguranta: ‘Cold Shower’ (feat. Alexandra Badoi), ‘Serenity Rush’, ‘At The End Of The Day’ (feat. Neev Kennedy), ‘So Far Away’, ‘No Angel’ (feat. Zara), ‘Blinded By The Lie’ (feat. Susana), ‘Late Night Getaway’, ‘In Stillness’ (feat. Kainos).

ELLIE WHITE (Live PA): elliewhite.com

Biletele sunt disponibile pe Bilete.ro și Myticket.ro la prețul de 30 lei. Pentru biletele categoria VIP la prețul de 60 lei cât și pentru acreditari de presa vă rugăm să luați legătura cu office@trancendance.ro La intrare, la Arenele Romane pe 25 aprilie, prețul unui bilet este de 50 lei iar accesul la VIP este 80 lei. Accesul minorilor la acest eveniment este strict interzis !

facebook.com/events/631991720182310