Terrence Dixon - Where A Function [...] [REDUCTION FOUR]

Terrence Dixon – Where A Function […] [REDUCTION FOUR]

Anul trecut a fost unul foarte încărcat pt. Terrence Dixon pentru că a reușit să publice 10 discuri și a culminat în lansarea unui album foarte sănătos, Badge Of Honor. Pe lângă acestea, a reușit să creeze și o mulțime de valuri cu lansarea propriei mărci, Reduction, care a intrat acum în al doilea an de existență și care găzduiește această lansare cu un nume neobișnuit de lung: Where A Function Of Some Systematically Changing Variables Is Calculated.

Acesta este cel de-al patrulea titlu al seriei și continuă linia muzicală definită a mărcii deși suferă schimbări în ceea ce privește botezarea pieselor. Titlul face referire la operația prin care un proces este redus la operații echivalente, dar mai eficiente și în esență arată că artistul a luat scurtături în cadrul procesului de producție pentru a obține un produs final echivalent. Față de celelalte lansări ale seriei, aceasta pare mai simplistă în construcție, confirmând titlul, dar prezintă linii melodice aparent haotice care acoperă orice spațiu nefinisat între multitudinea de sunete foarte ritmate și constante.

Deși are doar trei piese, lansarea arată că Terrence Dixon este decis să continue aventura muzicală pe care a început-o anul trecut la Reduction. Faptul că încă își rafinează procesul de producție este un semn bun că încă nu am auzit decât o mică parte din ceea ce ne pregătește și ne face foarte curioși să vedem unde va ajunge.