Ben Sims închide Theory

Ben Sims închide Theory

După 20 de ani de lansări bune lansate sub marca Theory fondatorul acesteia, Ben Sims, anunță că o va închide în acest an.

Marca a fost fondata în 1998 și a devenit în scurt timp una dintre cele mai puternice nume pe scena techno în insulele britanice, deși a găzduit în principal  lansări de la fondatorii acesteia, Ben Sims și Tony Dax, alături de Paul Mac și Oscar Mulero.

Lansarea finală va fi intitulată Theory of Completion și va fi o compilație care se va întinde pe 3 discuri și 8 piese originale produse de Ben Sims, dar vor fi prezente și 4 remixuri realizate de  Marcel Dettmann, DVS1, Luke Slater cu pseudonimul Planetary Assault Systems și Surgeon. Compilația se vrea a fi o sinteză a anilor de activitate și a progresului realizat în toți acești ani și va fi disponibilă începând cu 8 septembrie.

Deși Theory este mai puternică acum ca niciodată, l-am remarcat pe Ben Sims a fi mai lent în ultima vreme. Poate vârsta începe să își spună totuși cuvântul, însă ne bucurăm să vedem că a decis să tragă jaluzelele acum cât timp marca este la apogeu. Întotdeauna e de preferat o retragere în glorie.

Discul 1:
A1: „Dream State” (Marcel Dettmann Remix)
A2: „Peace of Mind”
B1: „Samurai”
B2: „Tough Groover”

Discul 2:
A1: „The Fear” (Planetary Assault Systems Remix)
A2: „Rejection”
B1: „Samurai” (DVS1 Theory Tribute Remix)
B2: „Wreck Up”

Discul 3:
A1: „Neurosis” (Surgeon Remix)
A2: „The Terrors”
B1: „The Fear”
B2: „Dream State”