Escapism Musique face 5 ani

Escapism Musique face 5 ani

Odată cu împlinirea a 5 ani de existență, labelul bucureștean Escapism Musique lansează o compilație de vară pe CD 5 years of Escapism Musique – Summer Comp. vol. 4, disponibila în toate magazinele de specialitate.

Compilația adună 11 piese ale unor artiști de renume ca Anton Kubikov, Yapacc, Matt Star, Kasbah Zoo si Oniwax, Ricardo Sabatini și mulți alții. Feedbackul pozitiv venit din partea unor artiști importanți ai scenei muzicale electronice (Marco Carola, Santos, Hermanez, Maceo Plex, Dave Seaman, Stacey Pullen, Someone Else etc), precum și designul coperții realizate de artistul stabilit în Berlin, Vidam (Peach Beach), fac ca acest CD să fie un must have în zilele toride de vară.

Cu ocazia aniversării, head-ul  Mindhacker, a pregătit și un set exclusiv pentru  Dancetrippin cu ultimele piese lansate de label anul aceasta, dar cu piese care nu au fost lansate încă.
soundcloud.com/dancetrippin/dj-mix-353-mindhacker

Compilația poate fi achiziționată din magazinele online, iar din 11 august, este disponibila și pentru download pe Beatport și alte siteuri de specialitate:
decks.de/t/various_artists-5_years_of_escapism_musique-_summer_comp_vol_4_p/c3p-yv
deejay.de/m_All/EM060CD__153199
juno.co.uk/products/5-years-of-escapism-musique-summer/542631-01/

Mai multe informații despre CD:
EM060CD // 5 Years of Escapism Musique – Summer Comp. Vol. 4 – Anniversary CD | Escapism Musique – Romanian Digital & Vinyl – Tech House – Deep House – House – Techno Label