Armada Night Live @ Arenele Romane, București

Armada Night Live @ Arenele Romane, București

ARMADA NIGHT și al său concept LIVE (show nu doar cu DJs ci și cu vocaliști) revine în România pentru a doua oară în acest an, pe 4 octombrie la Arenele Romane. După succesul răsunător din luna aprilie a acestui an, atunci când invitații speciali au fost Aly & Fila (Egipt) și Christina Novelli (Marea Britanie), Armada Music, labelul lui Armin Van Buuren, se întoarce la publicul din Romania! De data aceasta, artiștii invitați speciali sunt în număr și mai mare, ei reprezentând valul nou de producători / dj de trance & progressive, dar și 2 vocaliste de excepție; veți avea parte de o noapte cum rar se întâmplă chiar și în afara țării noastre: Armada Night LIVE cu Alexander Popov (Rusia), Susana (Olanda), Mark Sixma (Olanda), Simon O’Shine (Polonia), Snatt & Vix și Alexandra Badoi.

ALEXANDER POPOV (DJ Set): alexanderpopov.ru

Este vârful de lance al producătorilor foarte talentați de trance & progressive din Rusia și reprezinta cu succes în topurile site-urilor de vânzări de muzica online ca beatport.com, genul adoptat. Este unul dintre cei mai în voga artiști Armada Music, iar producțiile sale au primit avizul unora dintre cei mai buni producători ca : Armin van Buuren, Dash Berlin, Cosmic Gate, Paul van Dyk și Markus Schulz. A participat la festivaluri ca Global Gathering, A State Of Trance 600, Kazantip și altele. Recent, și-a lansat la Armada Music primul său artist album intitulat “Personal Way” care s-a bucurat de un real succes în zona muzicii electronice, fiind foarte lăudat în toate recenziile de specialitate.

SUSANA (Live PA): susanavocalist.com

Este una dintre vocile de aur pe care aproape toți trancerii o cunosc și o respectă, ea aflându-se în top 3 Trance Female Vocals în ultimii 4-5 ani. A colaborat cu artiști de excepție ca: Armin van Buuren, Rex Mundi, Dash Berlin, Markus Schulz, Lange, Aly & Fila, și Bobina ; A primit numeroase premii în urma colaborărilor sale și a fost una dintre artistele omniprezente în show-ul lui Armin van Buuren, Armin Only. Cel mai recent trofeu este “piesa trance a anului 2013”, câștigat cu melodia “RAMelia” în cadrul emisiunii A State Of Trance a lui Armin van Buuren. RAMelia este o piesa emoționantă cu o poveste foarte tristă fiind o melodie tribut adusă trecerii în neființă a soției unui DJ olandez, DJ RAM, cu care a și colaborat la realizarea acestei piese care te pătrunde pana la lacrimi…

MARK SIXMA (DJ Set): www.marksixma.com

Născut în același oraș ca Tiesto, Breda, Mark are toate atuurile să ajungă unul dintre marii producători olandezi pe trance & progressive, dacă nu cumva a făcut asta deja! Producțiile sale geniale au ajuns în playlisturile lui Tiesto, Ferry Corsten, Armin van Buuren, Paul van Dyk, Judge Jules, Gareth Emery, Markus Schulz și au fost semnate la Armada Music, Black Hole și Fektive Recordings. A impresionat o lume întreagă cu setul sau transmis live din Olanda atunci când a mixat în primăvară acestui an la marele eveniment celebrativ “A State Of Trance 650” a lui Armin van Buuren. Se zvonește ca Mark Sixma va primi pe mâinile sale propriul sau sub-label în cadrul grupului de label-uri Armada Music, iar acest lucru este un pas major în cariera tânărului artist olandez.

SIMON O’SHINE (DJ Set): www.facebook.com/SimonOShine

Unul dintre cei mai tineri producători de trance & progressive ajunge în fața trancerilor din România. Poate cel mai în forma și în vogă artist din noua generație de producători și DJs de muzica uplfting, genul cel mai pur din zona de muzica trance, Simon O’Shine, promite ca dj la fel de mult ca și producător și rupe trancefloor-urile peste tot în lume, cu un stilul sau personal euforic și emoțional, o muzică cu suflet cum este caracterizată de cunoscătorii și devoratorii de muzica trance. Prezent în mod frecvent în playlist-urile lui Armin van Buuren, Simon este deja un preferat al publicului avizat și nu numai, cu fiecare producție și remix al sau fiind foarte votat la Future Favorite, titlu pe care l-a și câștigat, nu doar o data ci chiar de câteva ori în radio show-ul săptămânal a lui Armin van Buuren, A State Of Trance. Ca și DJ pe peste tot pe unde a mixat atât în Europa dar și în America de Sud, a strâns un public numeros de fiecare data, public adus rapid în extaz de o combinație perfecta a ritmurilor energice cu pasaje de breakdown foarte melodioase cu iz orchestral.

ALEXANDRA BĂDOI (Live PA): www.alexandrabadoi.com

Pe plan muzical, Alexandra a reușit o premieră pentru muzica electronică românească: împreună cu DJ-ii Snatt & Vix, a semnat o piesă la casa de discuri Armada Music, condusă de DJ-ul de renume mondial Armin Van Buuren. Astfel, Cold Shower, melodia compusă și interpretată de Alexandra, a devenit rapid una dintre cele mai apreciate piese de muzică trance. În plus, videoclipul oficial Cold Shower a adunat o mulțime de reacții frumoase din partea publicului și a mass-mediei: peste 500.000 de vizualizări pe YouTube. Muzica face parte din viața ei, iar visul copilăriei sale, de a cânta pe scene mari, alături de nume celebre, s-a împletit cu pasiunea pentru muzica electronică. Cu dedicare și perseverență, Alexandra și-a propus să aducă și curentul trance românesc în atenția artiștilor străini. Și a reușit, căci spectacolele ei pe aceeași scenă cu celebrii DJ Tiesto, Paul Van Dyk, Above and Beyond, Ferry Corsten, Moby – din cadrul unor evenimente de impact ale muzicii trance, precum Liberty Parade, Mission Dance Weekend ori Armada Night – au dus la propulsarea pieselor sale (Cold Shower, In My Eyes, Love My World, I’ll Be Fine, Let’s Fall In Love, Goodbye, Lifetime Change) pe primele poziții din topurile radiourilor de profil.

SNATT & VIX (DJ Set): www.snattandvix.com

Snatt & Vix reprezintă un duo de succes din România care a contribuit considerabil de-a lungul anilor la promovarea muzicii trance (gen de muzica visător și euforic capabil să genereze emoții puternice și excitarea minții) în România dar și dincolo de hotarele ei. Pentru ei muzica trance a devenit un fel de religie și mod de viata! Încă de la începutul anilor 2000 cei doi urmăreau și ascultau producțiile de acest gen promovate în cadrul unor emisiuni radio online. Următorul pas a fost lansarea în calitate de dj, pornind de la apariții modeste, apoi din ce în ce mai aclamați de public au început să fie prezenți în multe cluburi din România precum și la festivaluri și evenimente alături de nume mari ale muzicii electronice: Armin van Buuren, Tiesto, Markus Schulz, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Above & Beyond, Sander van Doorn, Dash Berlin și multi altii. Emisiunea radio saptamanala semnata Snatt & Vix sub sigla „TrancENDancE ArenA” face parte din grila Vibe FM (cel mai popular post de radio de muzica electronica din Romania) de mai bine de 5 ani, prilej de a promova muzica trance de calitate și a continua pionieratul acestui gen în tara. Seturile Snatt & Vix reprezinta o combinație de stiluri progressive, tech-trance și uplifting. Nu lipsesc vocalurile, ritmuri explozive și sunete înălțătoare pe gustul oricui. În 2010 cei doi și-au lansat primele producții fiind imediat remarcați de celebra casa de discuri Armada, care a și semnat majoritatea pieselor lor de pana acum. Iată numai câteva dintre titlurile de succes de care ați auzit cu siguranță: ‘Cold Shower’ (feat. Alexandra Badoi), ‘Serenity Rush’, ‘At The End Of The Day’ (feat. Neev Kennedy), ‘So Far Away’, ‘No Angel’ (feat. Zara), ‘Blinded By The Lie’ (feat. Susana), ‘Late Night Getaway’, ‘In Stillness’ (feat. Kainos).

Armada Night LIVE cu Alexander Popov, Susana, Mark Sixma, Simon O’Shine, Snatt & Vix și Alexandra Bădoi pe 4 Octombrie la Arenele Romane va fi un party excepțional ce în același timp are și rolul de a pregăti publicul din România pentru un show și mai mare, cel al “părintelui” Armada, și anume Armin van Buuren, care se întoarce în România după 6 ani cu cel mai mare concept al sau, ARMIN ONLY! Pe 8 Noiembrie, legendarul DJ care a câștigat de 5 ori premiul de „cel mai bun dj al lumii”, Armin van Buuren vine cu o echipa de peste 20 de artiști, incluzând muzicieni, vocaliști, acrobați și dansatori pentru “ARMIN ONLY – INTENSE” !!! Este cel mai mare proiect conceput vreodată de un DJ.

Bilete:
Biletele sunt disponibile pe Bilete.ro și Myticket.ro la prețul de 30 lei. Pentru biletele categoria VIP la prețul de 60 lei cât și pentru acreditări de presă vă rugăm să luați legătura cu office@trancendance.ro. La intrare, la Arenele Romane pe 4 Octombrie, prețul unui bilet este de 50 lei iar accesul la VIP este 80 lei.

facebook.com/events/261880660686493

2014.10.04armada