AUDIOFLY / LEE BURRIDGE @ MARATON 5 YEARS ANNIVERSARY

AUDIOFLY / LEE BURRIDGE @ MARATON 5 YEARS ANNIVERSARY

Maraton sărbătorește 5 ani de experiență și 20 de petreceri cu o ediție aniversara într-un decor de poveste! În inima Iașului, aproape de Palatul Culturii ii aducem pe Audiofly, Lee Burridge, Cristi Cons și Mike T alături de cel mai fin sunet de pe piață – Funktion One și vizualuri care-ți taie respirația! Un proiect pornit din dragostea pentru muzica electronica și din dorinta de a oferi entertainment de calitate, care cu rabdare, determinare și multa munca a ridicat nivelul petrecerilor în Moldova – Maraton isi serbeaza cei 5 ani și 20 de editii acolo unde se simte cel mai bine, la locul de munca!

facebook.com/events/1528767280673105

AudioFly  facebook.com/AudioflyOfficial  // twitter.com/audioflymusic

Lee Burridge  leeburridge.com //  twitter.com/leebu

Cristi Cons ourown.ro/artist/4 // facebook.com/CristiCons

Mike T facebook.com/djmike.ro // mixcloud.com/mikedj

Bilete în avans 30 de lei, se găsesc la:

The Very Shop, str Ghica Voda nr. 5, tel 0753.807.864
Vivo – Fusion Street Food, str Zimbrului nr. 27, tel 0332.417.727
Time Out, Bd Carol nr 4, tel 0749 498 874
Uman Shop, Iulius Mall, etajul 2 lângă zona de foodcourt, tel 0332.457.264
Zebra Club Bacău – str Mărășești nr 5, tel 0724 324 325

Bilete la intrare 40 de lei până în ora 1:00, 45 de lei după ora 1:00.

Despre Lee Burridge, colosul muzicii electronice internaționale, se pot povesti multe : că are un spirit liber ce se exprima printr-un stil muzical deosebit, ca este cel mai iubit dj străin în Romania, în același timp adorat de milioane de fani și în străinătate, ca este extrem de popular și deține o comunicare aparte cu clubberii, și tot asa. Este o prezenta permanenta în cele mai importante cluburi / evenimente worldwide, iar în Europa și America exista chiar o “moda” Lee Burridge care nu a pierdut teren de-a lungul anilor. Fiind constant un nume fruntaș în topurile DJ Mag, artistul si-a format, de-a lungul a trei decenii, o cariera de succes, iar sutele de gig-uri alături de nume ca John Digweed, Craig Richards, Tobi Neumann, Steve Lawler, Matthew Dekay și mulți alții, nu fac decât să îi confirme prestigiul și talentul incomensurabil.

Luca Saporito și Anthony adică Audiofly, vorbesc despre stilul lor ca ar fi ”deadly, dirty, jackin, tech meets electronic house”. Anthony și Luca s-au cunoscut acum exact 10 ani și au stat în obscuritate până când celebrul rezident DC10 Clive Henry i-a pus pe Audiofly la treaba pentru label-ul Low Pressing. EP-ul Release Yourself a fost practic cheia porții recunoașterii valorii lor: rezidenta la Space Ibiza și release-uri la Get Physical, Mood Music sau Renaissance.

Aventura lui Cristi Cons cu muzica este mai profunda decât ați putea crede. A studiat violoncel pentru mai mult de 15 ani și este absolvent al Universității Naționale de Muzică. A început ca DJ în urmă cu 7 ani, iar cu background-ul plin de teorie muzicala și o ureche foarte fina, Cristi și-a găsit influențele în jazz, dub, experimental dar și muzica clasica, ajungând în numai doi ani direct la producție, împreună cu veșnicul camarad Vlad Caia, cu care a făcut echipă și pentru proiectul SIT. În momentul actual, atenția lui Cristi e concentrată pe SIT, căruia, împreună cu Vlad Caia, i-a pus bazele în vara lui 2009, urmând ca la SW8 să fie văzuți pentru prima data performând în formula, după ce au scorat deja un release în aceeași asociere – Year 3000, la mult apreciatul Jesus Loved You, al lui Kanzyani.

Mike T – Dj-ul cunoscut ca fiind membru fondator al fenomenului “XS” în Iasi , și-a început activitatea în 1996, urmând ca în 1999 să devina resident într-unul din cele mai renumite cluburi ale anilor 2000 – Bianco E Nero din Cluj Napoca – unde a făcut cunoștință cu lumea muzicii electronice internaționale. A participat la numeroase evenimente de anvergura – Dj’s Gathering, DelaHoya festival, Street Parade și multe altele. În 2003 a început aventura XS club Iași, unde pentru 9 ani a scris istorie în cultura underground din aceasta parte a tarii. In ultimii ani Ibiza i-a fost casa, mai exact cluburile de renume de pe insula printre care Ibiza Underground, Sankeys, EsVive, Shardana și Grial unde a fost resident. Mike a revenit în aceasta toamna pe meleagurile ieșene unde aducea cu el un pic din cultura și vibe-ul de pe insula.

 

© @ Maraton

2014.10.25palas