10.000 de participanți, la a doua ediție a MIORITMIC

10.000 de participanți, la a doua ediție a MIORITMIC

13 octombrie 2014, Cluj-Napoca

10.000 de tineri au participat la a doua ediție a festivalului de muzică electronică MIORITMIC, pe parcursul weekend-ului 10-12 octombrie.

Tineri din Cluj și din toată țara dar și din străinătate, alături de studenți străini veniți în Cluj, au luat cu asalt Aleea Muzeului Etnografic încă de vineri seara când s-au deschis “porțile” festivalului. Tale of Us, DeWalta și Gescu au făcut parte din line-up-ul primei seri, la scena Naiului, unde aproximativ 3000 de persoane au fost prezente.

Trei mari scene au fost pregătite pentru seara de sâmbătă, unde pe rând au urcat:
RQZ & Paul K, Livio & Roby, The Martinez Brothers și K!D Chriss la Scena Naiului.
Mihigh, tINI, Raresh și Rhadoo la Scena Lirei.
Dubase, Subcarpați, Pendulum (djset) & MC Verse și MadLiquid la Scena Cobzei.

Fiecare scenă a avut stilul ei, atât din punct de vedere muzical cât și din punct de vedere al decorului. Participanții au avut parte de o experiență audio-video unică, datorită unui sistem de sunet de top (Funktion One) și al proiecțiilor speciale de video-mapping.

Decorul a beneficiat de elemente speciale cu flori. „Poarta cu Flori” amenajată în fața intrării a fost unul dintre cele mai atractive locuri, unde sute de tineri s-au oprit pentru poze. Artiștii prezenți au oferit un feedback pozitiv în ceea ce privește publicul, organizarea, sunetul și locația. Mai mult, au rămas prezenți după terminarea momentului artistic, declarând la final că au luat parte la unul dintre cele mai bune festivaluri din acest an.

Feedback:

WOW! Romania! Cluj! Thank you so much for inviting me to play for this amazing crowd at MIORITMIC-Festival! I am always surprised how great people respond to music here! True music lovers in Romania! – DeWalta

Mioritmic! happening tonight! really looking forward to this one !! – tINI

Tale of Us were magical…can’t wait for The Martinez Brothers!!! It’s ..::MIORITMIMC::..baby!!Marius Boiti

cireașa de pe tort, Raresh după Pendulum fantastic MIORITMIC – Gherman Alexandru

BRĂȚĂRI TEXTILE!!! Festivalul ăsta e genial. În afara de amintiri, ar fi drăguț să avem pe mână ceva care să ne facă să rememorăm clipele astea de fiecare dată când ne uitam la ceas. – Bogdan Boze

Awesome music, awesome people, awesome night !Rareș Marian

Mulțumim publicului extraordinar pentru participare în număr atât de mare. Mulțumim autorităților locale pentru sprijinul acordat, partenerilor și sponsorilor pentru susținerea evenimentului și artiștilor pentru prezență și momentele deosebite oferite pe parcursul weekend-ului.

© @ Midi