Cyclic 6 Years Anniversary Workshop

Cyclic 6 Years Anniversary Workshop

Luna aceasta se împlinesc 6 ani de când Cyclic Agency dă tonul celor mai energice petreceri din București și din țară. Sărbătoresc, astfel, cu o petrecere ca la carte alături de Martin Eyerer, Hoj, Daso, Mihai Popovicu, Mano și Azteca, la Kristal Glam Club, pe 26 februarie. Ca să ți se facă poftă de dans, ți-au pregătit și un workshop care să te ajute să înaintezi cu mai multă repeziciune și energie spre apogeul carierei tale muzicale, în aceeași vineri, pe 26 februarie, începând cu orele 16, la DjSuperStore.

Vorbesc despre producție muzicală și despre cum să creezi piese care să răsune în seturile celor mai renumiți artiști : Martin Eyerer, labelowner Kling Klong Records și Session Deluxe Recordings, Mihai Popoviciu, deținătorul Cyclic Records, Golan, cei care au revoluționat piața muzicală prin stilul lor eclectic și The Model, producătorul care are la activ numeroase releasuri la atât la propriul label Adult Central, cât și la alte case de producții precum Crosstown Rebels.

În a doua parte a întâlnirii vorbesc despre promovare ca parte a ascensiunii tale artistice bine cunoscutul Dj Optick, Ionuț Hupca, managerul Cyclic Agency și Brîndușa Bîrsan, PR Cyclic Agency. Se pun la bătaie doar 25 de locuri, iar dacă vrei sa te numeri printre participanți, spune-le ce te motivează  să iei parte la întâlnirea lor și ce ai vrea să afli de la workshop, alături de numele, renumele, numărul de telefon și linkul profilului tău de Facebook (și cel al paginii de artist, dacă ai unul)  la alina.e.florescu@gmail.com.

Workshop Facebook Event: facebook.com/events/1128717333814527/

Anniversary Party Facebook Event: facebook.com/events/1679501722322226/