3 Smoked Olives Festival: Island Cast

3 Smoked Olives Festival: Island Cast

3 Smoked Olives Festival îți prezintă o parte dintre artiștii care vor pune muzică pe insulă în decursul celor 3 zile de festival și te invită să îi cunoști în locuri cu totul inedite. Mai mulți dj au acceptat provocarea de a mixa în viitoarele săptămâni în spații alternative din București și din țară. 

Primul eveniment din seria 3SOF: Island Cast va avea loc luni, 14.03.2016, ora 16:00, și îl are ca invitat pe Ada Kaleh, artistul care reușește să combine într-un stil avangardist beat-uri techno minimaliste cu instrumente calde, inspirate de sunetele naturii.

Evenimentul va dura 3 ore, iar intrarea este gratuită. Pentru a afla locația trimite un email pe hi@3sof.com sau un mesaj pe pagina de Facebook 3SOF Island.

Dacă nu poți ajunge la eveniment poți urmări set-ul lui Ada Kaleh, live, pe rts.fm

Seria de evenimente 3SOF: Island Cast are ca scop prezentarea și promovarea festivalului 3 Smoked Olives, singurul eveniment de muzică electronică din România care se desfășoară pe o insulă. Ajuns la a treia editie, 3 Smoked Olives are urmatoarele coordonate: 29, 30, 31 iulie, în apropiere de punctul de trecere cu bacul în zona Ostrov, România-Bulgaria.

facebook.com/AdaKalehRomania
soundcloud.com/adakalehromania

Mai multe informații despre 3SOF: Island Cast găsești pe:

facebook.com/events/150593175330801/
facebook.com/3SmokedOlives
3sof.com